Asosss Bebeğim 1 yaşında erkek bebek ek gıda hevesli mama içiyor lakin nerdeyse 3 aydır boyu uzamıyor ve kilo almıyor doktora götürdük kan değerlerinin hepsi çok iyi çıktı tedirgin oluyorum gelişimi açısından başına gelen var mı? Boy:73 kilo:9.5
ymrayse Asosss benim kızımda öyle kilo almıyor 1 yaşında kan değerleri de iyi ama çok zayıf 8.5 _9 kilo doktor genetiktir dedi
Asosss Kizarmisdondurma evet zaten evde de sürekli kontrol ediyorum takıntı yaptım artık. Çocuk gayet her şeyi yiyor anlam veremiyorum
Asosss perla_ doktor sorun yok gibi gözüküyor dedi troid kontrolü yaptı o da normal çıktı anne ve baba çok uzun değil genetik olabilir dedi
Asosss ymrayse kilo almamasını takmıyorum da boyunun uzaması lazımdı sanki gelişimi durmuş gibi geliyor. Dilsel gelişimi çok iyi her dediğimizi anlıyor yapıyor kelime sayısı gayet iyi öyle de olmasa daha çok kafama takardım
Kizarmisdondurma Asosss İyi de aslında doğum boyu Şu an da geride değil 3 ay uzamaz diğer ay 2 cm uzar ona takılmayın Yine aklınızda kalıcaksa bi endokrine gidin içiniz rahat etsin
Asosss Kizarmisdondurma endokrine gidebilirsiniz isterseniz dedi doktor ama bir şey yapmaz muhtemelen takip ister sadece dedi
sarapchanel Asosss benim oğlumun da iki aydır kilo alması durdu 11 aylık olacak 9 kg. Boyunu da ölçmedim bayadır ama aynı duruyor, sizinki iyi yiyorsa genetik olabilir canınızı sıkmayın
cikolataliekmek Asosss endokrin kontrollü gidiyoruz bizde hem boy kısalığı hemde bas çevresi büyüklüğü var. Çocuk doktorumuz genetik bir hastalık olabilir atlamayalım diye gönderdi. Ama endokrin doktorumuz çok net yüzde 3 luk dilimde olmadıkça sorun yok henüz çok küçük ve muhtemelen genetik. 4 ayda bir kontrol oluyiruz
0560 cikolataliekmek merhaba bizim de hep kilo sorunumuz oldu boy değil ama kilo hep yüzde 3 lükte. 3 te olunca sorun mu oluyormuş
Kizarmisdondurma Asosss Kemik yaşına bakarlar , hormon testi yaparlar. Bir müdehalede bulunmazlar evet ama örnek veriyorum hormonla alakalı sıkıntı yok dersin kafandan çıkar
cikolataliekmek Asosss intenetten hesaplayabolirsiniz aslında doktorunuz da hesaplıyor ona göre iyi diyir olabilir