sjhdje Arkadaşlar hava sıcak diye bebeğimi dışarı ccikarmak istiyorum ama sıcak olsada rüzgar esiyor hasta edermiyim diye korkudan cikaramiyorum çıkarınca da sarıp sarmaliyorum kış günü gibi hasta olur diye yazın esen rüzgar hasta edermi sizce
organikirmik sjhdje mikropları taşır o da ağzına vs girerse öyle hasta eder tek başına rüzgar hasta etmez yaz günü. Çok rüzgarlı bi yerde yaşıyorsanız yağmurluk alın güzel kesiyor rüzgarı ama sarıp sarmalamayın terlerse hasta olur asıl
elifilyas2208 sjhdje eskilerin bu lafına gerçekten inanırım nasil alistirirsan ole gider diye. Çok sorarsan o cocuk hep üşür ve çok sık hasta olur en ufak bi havada nem kapar hastalanır. Sonu siz çekersiniz. Bu hava hasta etmez aslında soğukta hasta etmez. Kışın hasta olmamızın sebebi kapalı ortamda insanlar ve mikrop. Yazında ayni şekilde mikrop vücuda yerleşirse hasta olur ztn. Ayına göre giydirip çıkarın ve bolca hava alsın. Mikrop da lazım gerçekten. Vücut bağışıklık kazanması için. Çünkü büyüyecek okula başlayacak ve çok çekersiniz. Daha çok küçükken çok üstüne düşmeyin. Cocuk bu hasta da olacak iyileşecek. Allah büyük hastalıklardan korusun bütün çocukları.
eymenku sjhdje eğer rüzgar varsa kafasına hafif bı şapka tak kulakları için onun dışında sarma çocuğu terler ve üstüne rüzgar değerse o hasta eder rüzgar hasta etmez hem yazık ya yavrunun ağzı yok dili yok terlese terledim diyemez örtünün altında sıkılıyorum diyemez biraz etrafi görsün biraz hava alsın çocuk:))
sjhdje ayisit bebek arabasindaydi aslında içine girermi rüzgar bilmiyorum beş dk kucağıma aldım hep arabadaydi
rachelgreen_ elifilyas2208 çok katılıyorum ya nasıl alışırsa öyle gider. Bu havada da rüzgar hasta etmez 😊
sjhdje eymenku işte malaesef havalar çok sıcak aynı zamanda rüzgar kurutmaya çalıştım kafasını falan bebek arabasinda durdu zaten
adaatuna sjhdje kışın bile rüzgarda çıkartıyorum her gün hiç hasta olmadı soğuk hasta etmez zaten mikrop ve bakteri hasta eder. Bir de soğuğa rüzgara dirençli yetiştiriyn sonra en ufak şeyde hasta oluyor bazı çocuklar
cokbilmismom sjhdje terliyse hasta olur değilse rüzgardan hiç bir şey olmaz kafası, göğsü, sırtı ıslak olmasın
Zeynonunmomu sjhdje valla 2 hafta önce bi gün çok rüzgar vardı balkonda durduk köyde kızım o gece öksürmeye başladı 1.5hafta hırıltılı balgam doldu içi anca düzeldi rüzgardan baika hiçbi etken yoktu hastalık için yani bu rüzgar ediyor