zuhalsebu Dondurmalikahve bana da bazı takip edildiğim bildirimler geldi ama seninki gelmemişti mesela mesaj atmasan hiç haberim olmicaktı😓
Dondurmalikahve patlakprezervatif Bildirim geliyor bana da takip bildirimleri bazen gelmiyor ayarlara da bir bakayım
Dondurmalikahve Pirasalipuding Mantıklı ve video eklenmesi de kolaylaşmali Google girincende kopyaliycan da bir sürü iş
[silindi] Dondurmalikahve Bende hiçbirini göremiyorum geçen gün birisi takipten çıkmış beni etmiyormuşum çünkü. E ama göremiyorum ki. Fotoğraf yükleme, reklamlar, takipçi sistemi, post okurken aşağı yukarı kayma bunlar düzeltirse iyi olur.
Dondurmalikahve [silindi] Evet bir postta okuduğum yoruma dönmek için uğraşmak zorunda kalıyorum. Beğeni butonu olduğu gibi beğenmeme butonu da olmalı.
princessmom_ Dondurmalikahve biz takip ettiklermizi görüyoruz da kim bizi ediyor göremiyoruz bence de görünse çok iyi olur tam yazıyor reklam reklam bazen sinir olup çıkıyorum 🥴
uykusuzanne__ simseklivekalpli hayır almıyorum ben ?kim beni takip ediyor bildirim gelmiyor yada şu kişi takipten çıktı diye gelmiyor
uykusuzanne__ Dondurmalikahve bende de oluyor ama hiç gelmiyor bildirim şu kişi seni takip ediyor yada takipten çıktı diye bildirim gelmiyor
simseklivekalpli Dondurmalikahve uykusuzanne__ bildirim ayarlarinizi bir kontrol edin kapalı olabilir.
SooMin Dondurmalikahve Listemde bir kişi fazladan var kim olduğunu bilemediğim için gt yapamıyorum hep vicdan yapmıştım bu post üzerinden kendisine kusura bakma kim olduğunu bilemediğim için dönüş yapamıyorum mesajını iletiyorum 🥲