Dondurmalikahve İyi güzel takipçi, takip edilen varda neden bunları göremiyoruz. Uygulamada yenilikler oluyor ama bir şeyler eksik kalıyor.
[silindi] Dondurmalikahve takip ettiklerimizi görebiliyoruz ama takipçileri göremiyoruz. Bu bana da tuhaf geliyor bir kişi var mesela geri takip etmemişim bulamıyorum onu
ElisaMom_ Dondurmalikahve bildirim bile gelmiyor malesef ya,dile getirdiğimiz birkaç sorunumuz var mesela çözüm bulsalardi iyi olurdu
alinmom Dondurmalikahve bana da saçma geliyor bildirim de çoğu zaman gelmiyor sistem çok yavaş ilerliyor.
LadyGaddar Dondurmalikahve Bende merak ediyorum beni kimler takip ediyor ,kaç kere sordum cvp yok ayolll sanki beni takip edip uygulamayı sildiler😂😂
uykusuzanne__ Dondurmalikahve gönderiler kısımda takip etiklerin yazıyor ordan sen takip etiklerini göre biliyorsun ama kim seni ediyor onu göremiyoruz
Dondurmalikahve uykusuzanne__ Şimdi gördüm bir de aslında takipçi takip edilen kişilerin birbiri ile olan konuşmaları insta gibi bildirim olarak gelse 😅
Dondurmalikahve ElisaMom_ Amazon reklamından mesela ben googleden çıkınca reklam olmuyor ama postlardan çok şikayet geliyor
Meri-Mel Dondurmalikahve Ben de çok merak ediyorum takip eden arkadaşlar incelik yapmış ama ben bilmiyorum ki kim yapmış belkide üzülüp ayipliyorlar ama göremiyorum ki😞
Mariposa Dondurmalikahve sen takip ettiklerini gorebiliyorsin ama seni takip edilenler gorunmuyor. Bence guncelleme yaparlar bununla ilgili
Pirasalipuding Dondurmalikahve evet o ve fotoğraf paylaşma kısmı çok meşakkatli. Hala nasıl fotoğraf paylaşılıyor bilmeyen var. Alttaki yükle yerinden yüklense kolayca ne iyi olur
Dondurmalikahve Pirasalipuding Mantıklı ve video eklenmesi de kolaylaşmali Google girincende kopyaliycan da bir sürü iş
patlakprezervatif Ayarlarda aktif edildiğinde görünüyor. Ben sonradan oynadım ayarlarla bir annenin bildirimi gelmedi ikinci annenin bildirimi geldi 😃
Dondurmalikahve patlakprezervatif Bildirim geliyor bana da takip bildirimleri bazen gelmiyor ayarlara da bir bakayım