soncahilbukucuu Bir yorum yaptığımızda hemen uyarı verip hesabı askıya almayı yorumları silmeyi biliyorsunuz bi şunu düzeltemediniz yeter bu kadar para peşinde olmayın üye kaybedeceksiniz
[silindi] soncahilbukucuu bakın buraya da yazıyorum şu çocuğu bulup pata küte girişmeme 🤏🏻 şu kadar kaldı
Gokturkmom soncahilbukucuu Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz
soncahilbukucuu [silindi] uygulamayı silicem az kaldı saçma sapan şeylere müdahale etmeyi biliyorlar ama
soncahilbukucuu Mrskoc yok bacım yok gereksiz şeylerle uğraşmaya bayılıyorlar şuan milletin postlarını yorumlarını hesaplarını silmekten gerekli şeylere sıra gelmemiştir
[silindi] soncahilbukucuu Yalnız reklam işine modanneler bakmıyor. Onlar aracı olarak size olanı iletip mail istiyor. Yazılım ekibine atılması için. Ama, evet yorum ve postları kontrol edip uyarı ve askı vermek onların işi.
zuhalsebu soncahilbukucuu oturur oturmaz ilk işim sesi kısmak oluyor yoksa ben bile korkuyorum vallahi. Yavrum bide uykusundan öyle korkarak uyanınca daha fena oluyor ağlaması unutursam filan allah muhafaza
[silindi] soncahilbukucuu Çareyi yazılım çözecek mail üzerine zaten. Onların yapacağı bir şey yok. Her güncelleme sonrası reklam artar sonra biter.
[silindi] soncahilbukucuu Tuğba değil, Tuba. Birde ben oradan bakınca modanne gibi mi duruyorum? Gerçekleri açıklayınca da hemen git. Emrin olur.