zumzum55 ben üni yıllarında çok yaşadım ya okuduğum yerde sel felaketi olmuş cesetler bulunamamış üstüne tekrar evler yapılmış 3 kız kalıyorduk evde diier 2 arkadaşım 45 kilolarda ben 59 um boyumda onlardan uzun bir kot pantolonum var yıkadım astım dolabıma sonra tatil oldu o hafta memlekete gidicem pantolonumu arıyorum yok ama dolaba astığım gözümün önünde yani dolabı komple boşalttım yok kızlara dedim siz mi aldınız bize olmuyor senin pantolonların neden alalım dediler haklılar neyse ben gittim memlekete kızların sınavı vardı benden 3 gün sonra gitcekler aradım görüntülü dedi. dolabı bide siz boşaltın bakın ben mi göremiyorum kızlar boşalttı ben izledim yok . neyse geri döndüm ben kızlar yine benden 3 gün sonra dönücekler tek kalıyorum tekrar tekrar her yere baktım yok pantolon. sonra 2. gün derse gidicem dolabı bi açtım pantolon astığım gibi duruyor askılıkta şok geçirdim o gece arkadaşımın yurdunda kaldım baktım internette 3 harfliler alır geri getirir falan yazıyordu. neyse unuttum sonra bu olayı yine bi gün yatıyorum telefona bakıyorum birden yatak sallanmaya başladı arkadaşımda kendi yatağında yatıyor aynı odadayız dedim deprem oluyo kalk ama ben kalkamıyorum bağırıuorum kalk beni de kaldır diye yok hiç cevap vermiyo kulağında kulaklık var duymuyır sanıyorum ağlıyorum bağıyorum yok neyse dua okumaya başladım yatak durdu kalktım baktım kulağınfa kulaklık yok deprem oldu bağıyorum duymuyo musun dedim delirdin mi bağırmadın depremde olmuyor dedi dedim herhalde karabasan gibi bişey oldu ama uyanıktım yani. bir gün de tam uyucam yorganı çektim yğzüme ellerimi başımın altına koydum biri yorganı indirip leylaa dedi nefesi çarptı yüzüme gözümü açtım yorgan gerçekten inmiş ama kimse yok o zamanlar deli cesareti varmış anlatıp anlatıp aynı evde kalıyorduk bir gün banyoda kan gördük yukardan fayansların arasından damlıyordu artık ev sahibine anlatalım çıkalım dedik bize dedi ki yahu saçmalamayın sizden önce ki kızlar da bir gece cin çağırmışlar yollayamadık diye bütün apartmanı ayağa kaldırdılar bağırış çağırışla dedi macera aramayın dedi sözleşmemizi de fesh etmedi mecbur kaldık orda ajdkai logusaykende bir gece çarşaflı 4 5 kadın başımda kuranı kerim okurken görmüştüm