Kadirnur Kiviefe vala benim oglum 10bck aylik 11 kilo bnmkine obez demedi hemsire cok guzel kilosu dedi
Kaderrrrr Kiviefe 9 aylıkken 10 kilo falandı canım ama doktor biraz kilolu demişti var kilosu yani ama her bebekte aynı olcak diye birşey yok ki canm zayıf olsa Çok zayıf yemek vermiyomusun diyorlar biraz toplu olsa obez olcak diyorlar
Kaderrrrr Kiviefe ben çevrenin baskısıyla meme+mama gitmiştim ek gıdaya geçince çok şükür herseyi yiyor çorba makarna meyve kahvaltılık mamayı azalttım günde bir defa yapıyorum oda gece yatarken 240 ml
Alisasaf Benim oğlumda bir yaşında 8.500 kilo boyu 76 yemiyor çok iştahsız geçen hafta düzeldi yemesi dünden beri gene yememeye başladı..Çocuk büyütmek Zor diyolar yemeyen çocuk daha zor.
Byzgl_2019 Kiviefe benimki de 10.500 dü kıyafetsiz. Nasıl diye sorduğumda çok güzel tam ideal kilo demişti 🙄 birinin dediği diğerini tutmuyor
SukranUras Kiviefe biz 1 yaşındayken 10 kiloyduk normal demişti doktorumuz. Hatta oğlum görüntü olarak zayıf bile duruyodu. Buna göre 11 kilo da obez denecek bi kilo değil bence. Zaten şu sağlık ocaklarının neyi düzgün yaptığı görülmüşki 🤦♀️
Defnem201919 elmaliturta ya şimdi mesajlardan gördüm bende doktora götürdüm bugün suan 13 aylık 9400 kilosu özel mama verdi ama içmiyor siz nasıl içirdiniz
elmaliturta Defnem201919 hep yanına koydum ara ara denedim derken alisti canım ilk 1 2 ay yarını döküyordu yerlere kanepeye hiç bisey demedim zamanla içmeye alisti
cankuzularim Kiviefe benim oğlum 12 kiloydu🥳🥳🥳 kimse obez demedi deseler de ben biliyorum hep sağlıklı besledim kilosunda hiç birşey yok maşallah
Kiviefe cankuzularim maşAllah aynen saglık ocagı bir tuhaf. Diş dönemlerini nasıl geçirdiniz bizim 5 ve 6 cı dişimiz patladı sayılır inanılmaz iştahsız son 5 6 gündür