soncahilbukucuu Kızlar 3. Ayım doluyor tekrar yaptıracağım. Kadın doğum uzmanı yazınca fiyatı düşüyor mu Yoksa fark etmiyormu gidip biz eczaneden alınca fiyatı
Nacafa soncahilbukucuu reçeteli değil 100-150 aradı bir fıyatı var ama sağlık ocağı ücretsiz yapıyor zaten
kedilipicama soncahilbukucuu bende 6 aydır kullanıyordum asırı pismanım canım adet kesti kiloo asırıııı aldıöm hayatımda 60 gormeyen benn 75 den hiç bişey yememe rağmen asla düşmüyor odem ona kezaaa başka yöntem deniyicem bakalım
Aafs68 soncahilbukucuu bende nerede ise 1 sene kullandım ama en son gecen sene aralıkta vuruldum mart ayında 3 ay doldu bıraktım ve 16aylık bebem var ama hala adet olmadım en kötü yanı adet olduruyor sinir bozucu
pantenkelebek soncahilbukucuu arkadaşım yaptırdı bu iğneden 10 aydır kanamasi durmuyor hap kullanıyor hap bitince yine kanama oluyor yan etki yaptı ona
soncahilbukucuu Nacafa sağlık ocağının yaptığını biliyorum sadece doktor yazarsa fiyatı düşüyormu onu merak ettim
Nacafa soncahilbukucuu ben bir yıldan fazla sağlık ocağından alıp kullandım. Şehirden şehire değişiyordur belki. Ama reçeteli satılan bir ürün değil
soncahilbukucuu kedilipicama evet adet olmuyorsunuz ama tekrar hamile kalmaktan iyidir ben kilo fln almadım
Aafs68 kedilipicama adettın iğneyı bıraktıktan sonra düzene girdi mi girdi ise ne zaman girdi bilgi verir misin
kedilipicama soncahilbukucuu adet olamamk da sisiriyor kuzum yan etkileri ona keza.. Aylık iğne daha iyi diyorlar ama fiyatı fazla iste