ozlemzumranisa omusars ayrı zamanda sağdığınız sütlerin 1 saat dolap soğukluğunda bekletip birleştirin dolaptaki süte 2. Sağım eklenirse bozulur.birde birleştirilmiş sütlerin aynı günün sütü olup dondurucuya konması gerekiyor
omusars ozlemzumranisa ya ben dün akşam ikinci sağımı yaptıktan sonra direkt dolaptaki sütün içine ekledim☹️
omusars ozlemzumranisa ve bugün yola çıkıyorum şehirler arası o zaman içirecektim. Birleştirdikten sonra sütü buzluğa koydum şu an orada. Bi problem olur mu ya?
ozlemzumranisa omusars emzirme danışmanı böyle anlatıyor soğuk süte sıcak süt eklenirse bozarmış ikisinin aynı dereceye gelip birleştirmek gerekiyormuş
omusars ozlemzumranisa iyiki söylediniz gerçekten önemli bi bilgi verdiniz. Baştan tekrardan sağdım mecburen 🙏🏼
mmisa omusars normalde kaçsaatte besliyosynuz va kaç meme iciyor tekse tek memeyi ful sağ ikiyse iki memeyi fulsağ
omusars mmisa genellikle tek meme. Gündüzleri 2 saatte bir geceleri 4 saati buluyor. Teşekkür ederim 🙏🏼
feslegencihnm nazts01 ben bebeğimi lansinoh ile biberona alıştırdım phlipsde çekmeden gelmediği için alışamadı istemedi