nilyacagan Merhaba ben doğum yaptıktan 40 gün sonra bu hapa başladım bebeğim 7 aylık ama ben 2 aydır ara ara kanama görüyorum bazen 15 gün sürüyor kesik kesik ve ayda 2 defa olduğu oluyor böyle birşey yaşayan var mı normal mi bilemedim
aysebb nilyacagan Evet yan etkisi olabiliyor böyle. Kiminde olmuyor kiminde oluyor. Bende Zlynda kullanıyorum 40 ımdan beri. Eğer bu yan etkiler geçmezse uzun sürerse Zlyndaya geçebilirsiniz. Öyle yapanlarda var. Aynı şekilde Zlynda da fazla yan etki görüp Cerazetteye geçende oluyor
basak2014 nilyacagan merhaba ben bu ilaca yeni başladım bilgisi olan varsa yazsa çok sevinirim adet göreceğiz mi tablet bitince hemen tekrardan mı kullanmaya başlayacağız (7 aylık emziriyorum))
nilyacagan alpaslanmom_ hiç ara vermeden kullanıyorum hep aynı saatte ama bir türlü geçmedi o yüzden artık sıkıldım doktor normal diyor
nilyacagan aysebb teşekkür ederim bu ay bide onu deniyeyim böyle olmuyor sürekli regl oluyorum yada lekelenmem oluyor 😔 belki değiştirince düzelir
Beyzaveduru Benim de olmuştu. Ben emzirmeyi kesene kadar hep cerazette kullandım. Kızım 2 yaşına gelince bıraktım. Doktora da söyledim. Emziriyorsan da 6 aylık olunca başka hapa geçseydin dedi bu ilaç düzensizlik yapıyor. 2 yıl hiç adet görmedim
nilyacagan Beyzaveduru Beyzaveduru aaa şuan 7 aylık benim oğlum o zaman değiştirebilirim belki olmaz artık mahvetti beni bu durum benim ki kesilmedi aksine sürekli oluyor
nilyacagan Beyzaveduru bırakmam gerektiğini söyledi doktor kullanma dedi çoğu kadında yapıyormuş kanama
nilyacagan basak2014 benimde 7 aylık emziriyorum ama bırakmak zorunda kaldım çünkü kanamam hiç kesilmedi ilacı içtiğim sürece
Efe_momm 2 yıldır kullanıyorum önceden lekelenme olurdu artık o da olmuyor keşke olsam bende böyle etkisi oldu ama mecburum tüm korunma yöntemlerinj denedim bana en uygun olanı bu