girlmama utkummm kumandamiz bozuldugu icin 16 da kaldi 24 luk klimamiz iki odayi da sogutuyor morg gibi
utkummm ayisit yani klimayi acinca oturdugunuz odanin kapisini kapatip iyice sogumasini mi sagliyosunuz yoksa kapiyi acip diger odalarada sogukluk gitmesini mi sagliyosunuz anlatabildim mi ki karisik oldu biraz😅
ayisit utkummm sadece odayı soğutuyorum, ev 180 metre kare salonum açık konsept zor soğuturuz o yüzden oturduğumuz yeri soğutuyorum sadece. Yatak odasında tavan vantilatörü var çok sıcak olursa çocuk odasında yatıyoruz 😄
utkummm ayisit bizim evde buyuk o yuzden oturma odasinda klima kapiyi kapatayim diyorum bu seferde usuyorum ben hemen😅
mnkanne1 utkummm Oturma odam mutfak bir 26 derece otomatik fan sabahtan akşama güneş alıyor çok sıcak olursa 24 e düşürüyorum yatak odam gece 26 otomatik fan olarak koridor kapısı kapalı oğlumun odası açık oluyor
utkummm beybitolat bende oyle yapicam artik yoksa soguk oluveriyo kapat ac yspip duruyorum esimde kiziyo😅
ayisit utkummm klima ayarını düşürün fanı en düşükte tutun size direkt üflemesin eğer sıcak bir ilde yaşıyorsanız gündüz 23 ideal oluyor
utkummm beybitolat ay evet usuyordum esimde kapiyi kapat ev buyuk diyodu hem en iyisi aralikli birakayim biraz kapiyi😅
Umutunannesi_ ayisit bebeğinizi gece nasıl yatiriyosunuz klima olduğu için uzun giydirdiklerini duyuyorum burada bende Hatay’da yaşamaya baslayacagim klima ilk kez kullancaz bebegimi hasta etmesinden korkuyorum açıkçası
ayisit Umutunannesi_ biz doğduğundan beridir neredeyse klima ile yatırıyoruz. Direkt üzerimize üflemiyor klima sadece altına uzun giydiriyorum, üstünde kısa kollu oluyor gece kontrol ediyorum göğüsünü ensesini soğuksa ayarı yükseltiyorum