ikicocukannesi205_ Kitsu daha erken sanırım bizim için öyle zorlayıcı değil öğün azaltarak yapabiliriz ancak
Deletedmom_875 ikicocukannesi205_ evet canim 4 5 yemek kaşığı ince ogutulmus yulaf 1 bardak süt yarim bardak su, 1 tatli kaşığı kakao, 1 cay kaşığı tarçın ile pisirdim. Biraz soguyunca üstü sana kalmis
binnur37 Hemdem__ @Elfgrn @gizememre @[silindi] @Kitsu Yemek yemeden önce bol su içiyorumki çok yemek yemeyeyim uygulamayı indirdim günde en az 12 bardak su içme şartı koydum şimdiden 12 oldu geceye kadar daha içerim ben 😅
gizememre binnur37 ohhh maşallah afiyet olsun ben akşam yemeğimi yedim salata yine taze fasülye vardı 😂
[silindi] binnur37 harikasın canım ama yemekten yarım saat kadar önce suyu kes bu sefer miden büyümesin. Yemekten sonra da yarım saat bir saat sonra başla yine suya
Tubanurrr Elfgrn bugün de devam dün akşam çok feci bir şekilde bir şeyler yemek istedim çocuklar çok zorladı ama bozmadım
Elfgrn Tubanurrr evet çocuklar feci zorluyor insanı, benim kızçede çok geç uyuduğu için daha fazla sınıyor. Memeden kestik uyku bozuldu onu toparlamaya çalışıyoruz.