Elfgrn Kayra_68_aksaray Ooo afiyet olsun , hindistan cevizi yağı kullanan arkadaşım vardı etksii oldugunu söylüyordu. İnşallah bol bol eksilerimiz olur ♥️
Kayra_68_aksaray Elfgrn inşallah inşallah çok dikkat etmiyorum aslında ama yınede ekmek yemiyorum en azından (aksam yediğim dondurmayı görmezden gelmek)
Elfgrn Kayra_68_aksaray dondurma işin nazarı olsun 😁 böyle devam İnşallah istediğiniz kilolara ulaşacağız
Elfgrn gizememre ah bu bebeler , bende bir ara yere yatıp uyuduğumu hatırlıyorum 🫠🫠 sürekli gelgit yapmak o kadar yordu ki
Nazliezgi binnur37 ben de tarçınlı Türk kahvesi içiyorum günde iki kez cayır cayır yağ yakıyor diyet listemin de tamamına uyuyorum 😎 sade bi bardak su içerek başlıyorum güne
Deletedmom_875 Nazliezgi Uzaktan takipcinim canim, kakao da koyuyor musun kahveye? Kakao tarçın kahve olarak okudum birkaç yerde
binnur37 gizememre @[silindi] @Nazliezgi @Elfgrn Tam buğday lavaş tost yumurtalı deneyin tarif isteyene anlatırım hepimize afiyet olsun… Böyle yanlız olmayınca aşırı motive oldum teşekkürler kızlarım 🤎
ikicocukannesi205_ Elfgrn ahahaha 😂 ya napim çok seviyorum çikolata yemedigim zaman başıma ağrılar giriyor 😂
Nazliezgi ikicocukannesi205_ sabah aç karnına a içen de var ama benim listemde 10 10.30 gibi yazıyor daha önce listede yoktu ben ikindi ve gece içiyordum