Canparcam_ Kızlar regl olmama 6 gün var sanki hayalet bir çizgi daha var yanılma ihtimali var mı? Geçen ay da böyle hayalet çizgi çıkmıştı hamile değildim dua edin olsun bu kez ya 🥰🥰 Kızım 5 yaşında 2.ci çocuğu istiyoruzz 🙂
babygirlandcatmom Canparcam_ umarım hakkınızda hayırlısı olur ❤️bence kan testi verin bu testler yanıltıcı oluyor bizzat yaşadım
bilgedm Canparcam_ Sabah ilk idrarla bi test daha yapın onda da çıkarsa kan verin kesinleşsin. Testte çıkıyorsa kanda da çıkar çünkü. İnşallah güzel haber alırsınız ☺️
busealmilanil Canparcam_ bebeğimi öğrendiğim ilk testim bu şekildeydi, 2 gün sonra ikinci testi yapıp o güzel haberi almama vesile oldu. İnşallah pozitiftir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🩷
Canparcam_ babygirlandcatmom İnşallah hayırlısı olsun ya. Evet geçen ay 3 tane testim bu şekilde çıktı kan verdim beta 2 çıktı hamile değildim
hilalasenasc Ben de reglime 5 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı hamileydim 😊 Allah gönlünüze göre versin inşallah olur
hilalasenasc Canparcam_ ben hemen gitmiştim doktor daha erken şimdi net sonuç alamayız falan dese de ben sabırsızlandım ısrarla istedim yaptırdım testi 😅 ama sabrederim derseniz bekleyin
Canparcam_ busealmilanil Amin İnşallah 🥰 erken gebelik testinden sonra kaset test yaptım onda tek çizgi çıktı kafam iyice karıştı şuan.
busealmilanil Canparcam_ ya emin değilim inanın hiç ama sanırım arkadaşımın da bu şekilde olmuştu kaset testlerde biraz daha geç çıkabiliyor ama emin olmak için bir kan verin bence yarın ve bize de haber verin lütfen 🥰 inşallah her şey umduğunuz gibi olur
dlraaa Canparcam_ 6 gün kala yapmistim bi tik daha silik çıkmıştı ertesi gün kaset test de de silik çıkmıştı kan verdik 18 di 🥰 hayırlısı olsun
Canparcam_ alinmom İnşallah ya geçen ay da bu şekilde çıkmıştı ama negatif çıkmıştı kanda regl dönemi yaklaştıkça bu testlerde pozitif yanılması olabiliyormuş doktorum söylemişti bakalım nasip herşey 🥰