Yamis 3,5 aylık bebeğim, sütüm az diye mama veriyorum ama öğlen kendi kendi uyuyor aç mı acaba diye düşünüyorum. Doktorum uyuyabilir dedi bu durumu yaşayan var mı ? Aç olsa bile uyur mu?
ElifHuseyin Yamis benim oğlumda 2 aylık bizde meme+mama besleniyoruz kendisi bir haftadır mamayı azalttı gece hiç mama istemiyor emiyor uyuyor aç mı sorusu bende de vardı. Doktora sordum aç olsa kesinlikle uyumaz dedi. Bu doktorlarında dedikleri birbirini hiç tutmuyor 🤔
ElifHuseyin Yamis benim oğlumda 2 aylık bizde meme+mama besleniyoruz kendisi bir haftadır mamayı azalttı gece hiç mama istemiyor emiyor uyuyor aç mı sorusu bende de vardı. Doktora sordum aç olsa kesinlikle uyumaz dedi. Bu doktorlarında dedikleri birbirini hiç tutmuyor 🤔
mom0989 Yamis benim kızım asla açken uyanmıyor uykuya o kadar düşkün. Bebekliğinden beri öyle canım ama eğer uyurken alıp emziriyorsam emiyordu. Şimdi mama veriyorum uyurken yine uyanmıyor kendim 4-5 saat sonra mama yapıyorum 90-120 cc uyurken yiyor.
Umayhuris Uyusa bile uyanır hemen ben öyle anlıyorum aç olduğunu meme mama veriyorum açsa bi uyuyor bi 10 15 dk sonra uyanıyor o zaman aç olduğunu anlıyorum
Sibel48 Yamis benim kızım 2 aylık mama+ meme gidiyorduk mamayı tamamen bıraktı sütüm yetiyor mu bilmiyorum ama gün boyu uyumadığı zaman oluyor diyorum ki o zaman aç çünkü açken uyumaz uyusa bile 5-10 dakika
ElifHuseyin Sibel48 benim oğlumda aynı sadece meme emdiği zaman derin uykuya dalamıyor 15 dk ancak uyuyor günde 3 defa mama veriyorum o zaman uzun bir uyku yapıyor
Mervan3312 zmaanda ayni durumdayiz benim.bebegimde 1 ay 1 haftada 500 gram almis oda zar zor neler cekiyorm ne mama ne meme almiyo bide uyuuyoo saatlercee uyuyor
zmaanda Mervan3312 evet malesef iştahlı bebek olacağını düşünüyordum ama tam aksi oldu meme zaten bıraktık sağıp veriyorum ama artık uyanıkken biberon da istemiyor, uyutup öyle içiriyorum çok zor çok. mom0989 aynen öyle ama anlatamıyorsun bunu etraftakilere işte
mom0989 zmaanda benim de kızım memeyi 3 aylıkken bıraktı 4. Ayına kadar gece uyurken emzirdim gündüz sağıp verdim. 5. Aya girdik sütüm gitti mamayı biberonla asla yemedi emzik meme biberon hiç birisini almıyor. Kaşıkla besliyorum uyurkende biberonla şükür yiyor. Yani biz de zorlanıyoruz açıkçası
Mervan3312 zmaanda valla oyle millet emmelernden sikayetci bizde bi kere doya doya emselerdi dye hasretle bklyoruuz
Sibel48 ElifHuseyin biz mamayı bıraktık sorunumuz o sadece meme istiyor gün boyu göğsümde kendimi sütaş ineği gibi hissediyorum 🙈🙈ee sütüm de yetmeyince uyuyamıyor aç kaldığını düşünüyorum
mom0989 Mervan3312 ooo emsin diye neler yaptım neler içtim ben uyku sersemi olsun diye 4 gözle bekliyordum inan ki. Bi o kadar da çok sütüm vardı 4 ay yağlı yağlı 2 ayında 2 kilo almıştı
ElifHuseyin Sibel48 ne mutlu size mamayı bırakmışsınız inşallah bizde bırakırız önceden günde 5 defa mama içerken şimdi 3’e düştü en büyük sorun mama olmazsa memede uyuyor yatağına yatırınca hemen uyanıyor
Sibel48 ElifHuseyin mamayı bırakması bir yandan güzel fakat benim sütüm yetersiz ee böyle olunca sadece anne sütü istiyor ve sürekli göğsümde oluyor hal böyle olunca hiç uyumuyor çizimde en büyük sorunumuz bu inşallah siz mamayı bırakırsınız eğer sütünüz yeterli ise sadece anne sütü en güzeli 🙏🙏