gizememre Nazliezgi illa ki olacak robot değiliz ki canım ufak tefek kaçamakların çok etkileyeceklerini düşünmüyorum
Nazliezgi gizememre tabi öyle cnm bakalım çok heyecanlıyım istediğim sonuç çıkmazsa çok üzülürüm bakalım görelim 🙂
[silindi] gizememre Ama, evdeyım artık. Eve geçtim çalışmak için. İnşallah geri almam. Dikkat etmeye çalışıcam 🥲🥲
starwomen gizememre Tahmin edebiliyorum. Dün bende 5.30 da kalktım Allahım bitmedi gün. Ne mesai bitiyor ne zaman geçiyor berbattı. İnşallah sana öyle olmaz.
binnur37 gizememre günaydın canoo afiyet olsun gözümü açamadım henüz birazdan kalkar sirkeli suyumu içer kahvaltı hazırlarım
saripapatyam_ gizememre günaydın balık afiyet olsun bizde yeni uyandık🤣 şimdi koca bi bardak limonlu suyumu içeceğim 11 gibi de kahvaltı tabağımla gelirim 🩷
starwomen gizememre Ay baş ağrısı demeeee Duyunca bile tüylerim ürperiyor. Dün bende öyleydim iş çıkışı acile gittim. Baktın olmuyor hemen acile in.
binnur37 gizememre @Elfgrn sirkeli suyumu içtim kahvaltımı hazırladım ekmek yok kızıma pankek yapmıştım 2 tanecik kendimede aldım
gizememre starwomen işin kötüsü regl oldum ve ilaç keser zaten düzensiz oluyorum hiç istemiyorum ilaç vs içmek
starwomen gizememre Bonus olmuş resmen. Benim ilaçlar hiç etkilemiyor o yüzden rahatlıkla kullanıyorum ama sen dikkat et canım. Bugün eve git duş yemek kızınla vakit geçir sonra at kendini yatağına
Elfgrn binnur37 Afiyet olsun kuzum çok güzel gözüküyor. Bende bitirdim şimdi kahvaltımi gözüm doymadı ama doyması gerekli şimdi o yüzden sigara içmeye gideceğim 😁