asao tazeanne290424 merhaba bebeğinizin penis boyutu küçüklüğü için hormon tedavisi gordumu süreç nasıl.ilerledi ve faydası gordunuzmu
_YanakReisinAnnesii tazeanne290424 Yaptırdığınız iğnenin adını biliyor musunuz acaba? Benim oğlumun da inmemiş testisi vardı onun için inebilir iğneyle diye çok zor bulunan bir hormon iğnesi istemişlerdi. Bulduk yaptırdık fakat testisine herhangi bir etkisi olmadı ameliyatla indirildi.
tazeanne290424 _YanakReisinAnnesii testisleri için ameliyat olduk ameliyat sonrası hormon iğnesi kullanarak penisi büyüttük iğnenin adını hatırlamıyorum maalesef
deleted388 _YanakReisinAnnesii Merhaba ameliyattan sonra testislerde büyüme oldu mu acaba bizim iki taraflı idi ameliyat olduk 6 ay oluyor bir tarafı biraz daha yukarıda kaldı o kadar indirebilmisler ama diğer tarafta sıkıntı yok
_YanakReisinAnnesii deleted388 kontrollerin de herşeyin yolunda olduğunu söylüyorlar. İndirilen kısım da da büyüme oldu.
tazeanne290424 deleted388 merhaba temmuz ayında ameliyat olduk sonrasında hormon iğnesi kullandık 3 ay şu anda her şey yolunda çok şükür sadece 6 ayda bir kontrol olacak o kadar
aslanzeydsapak Oğlum dün ameliyat oldu hala çok ürkek davranıyor gülmüyor bile ne zaman oturup emekler tahmini şuan 10 aylık
tazeanne290424 aslanzeydsapak çok geçmiş olsun bantları çıkana kadar benim oğlum da hiç hareket edemedi 3 gün sonra bantları çıkartınca başladı yürümeye gezmeye