Deletedmom_216 çocuk cerrahi bölümüne randevu alın ve oraya götürün kesinlikle. Bu problemi asıl anlayan,ameliyatını sıkça yapan bölüm burası. Çocuk üroloji vs bir sürü doktor gezdik en son çocuk cerrahi ameliyatını yaptı diğerleri 6 ay daha bekletmek istediler ve çocuğumun testisi küçülüp ölecekmiş nerdeyse yani resmen zorla ameliyat ettirdim gibi oldu iyi ki oldu son an da yakaladık şuan herşey yolunda. Bu arada ultrason demişsiniz ama genelde testisi elle hiçbir şekilde bulamaz iseler o zaman bir seçenek olabilir nerde olduğunu bulabilmek için. Benim oğlumun ki elle bulunuyordu torbaya yakındı ama torbada değildi usg çekildi ve boyutu vs sağlıklı olana göre büyük çıktı ama oysa ki küçük kalmış baya,yanılttı yani o yüzden usg yi kafanıza takmayın. Birde çocuğunuz ne kadarlık bilmiyorum ama en doğru kontrol etme zamanı banyodan çıktıktan sonra çocuk ayakta iken bakmak,ben bu şekilde kontrol ediyorum devamlı bu şekilde söylenmişti. Bu arada eğer torba da değil ise torba çok küçük duruyor büzülmüş bir şekilde oğlumun öyleydi sol taraf bir tık daha şiş gibi dururken sağ taraf öyle değildi. Bir şüpheniz var ise ihmal etmeyin en azından nedir ne değildir en doğru bilgiyi verirler sizde ona göre sürece bakarsınız.