ayseguloget Kızlar çok üzülüyorum ya ogluma 3 bucuk ayliyiz denizlide yasiyoruz sicakdan disariya cikamiyoruz evde klima altinda 4 duvar arasinda ikimiz sabahtan aksama kadar duruyoruz ben gibi olsn varmi
momas ayseguloget ne güzel en azından balkonunuz varmış bizde o da yok mecbur akşam yemekten sonra çıkıyoruz 🥲
umaytoom ayseguloget 8 aylık ama bizde çıkmıyoruz sadece öğleden sonra 4 veya 5 gibi çıkarıyorum evde oyalanıyoruz
26merve26 ayseguloget geçen sene bende öyleydim tv den dizi falan izliyordum sürekli çok zor gelmişti bu sene 14 aylık bebeğimle popom yer görmüyor o sıcaktan bunalıyor bana sarıyor daha kötü oldu sanki 🫠 ve tabi 6 yaş bi oğlum daha var sen hayal et evi 🥲
nilikonunannesii ayseguloget akşam yemekten sonra çıkıyoruz bizde aksama kadar evdeyiz yapacak bir sey yok aşırı sıcak bebek de rahatsız olur
bsrakurt balkonda oturuyoruz bizde, bu sıcakta çıkılmaz zaten hasta olur çocuklar serinleyince çıkarsınız akşam üzeri
ayseguloget bsrakurt alşam üzeride serinlemiyor güne 26-27 dereceyle başlıyoruz 2 gibi 38-39 dereceleri goruyoruz aksam uzeri 30lara dusuyor ne bicim bi memleketse cikartamiyorum
eymenku Bende çıkamıyorum akşam üzeri serin olursa cikiyorum ama her gün olmuyor oda beş aylık benimki bide dışarı çıkınca etrafa bakıyor sesler çıkarıyor evde olunca sıkıldığını anlıyorum ama yaoacak bişey yok
ayseguloget eymenku oy napicaz ya vala uzuluyorum cikamiyorux edemiyoruz diye eve tıkıldık kaldik aksam uzeride cikartamiyorum cunku 30 derece oluyor aksamlarida
momas ayseguloget aa aslında akşam güneş gidiyor hani daha iyi biz 8 gibi iniyoruz hatta dün 9 da indik
Kitsu ayseguloget biraz büyük olsa evde havuz vs önereceğim de bilemedim akşam en azından Güneş olmuyor eşiniz geldikten sonra beraber çıksaniz
ayseguloget 26merve26 ben kendi sıkıntımı inan hic dusunmuyorum oglum surekli ayni ortamda klimali odada sabahtan aksama kadar bunaltiyor
umaytoom ayseguloget evden çıkamadığım zamanlar bende kötü oluyorum ama bi hava almak iyi geliyor burası öğleden sonra esiyor parka getiriyorum ben serin oluyor
26merve26 ayseguloget valla bol bol banyo keyifleri tummy time eline soğutulmuş bez falan ver iyi gelir ferahlar oda tapacak bişey yok en azından beklentisi düşük bizimkiler düz duvara tırmanacak yakında 🥲