2mutlubebeannesi Ayy bugün tartılıncaya şok oldum 37 kiloyum ayakkabı numaramla aynı resmen Allahım zayıfladığını farkındaydım da bu kadar beklemiyordum nasıl kilo alacağım hanımlar acile yardım
Zlm 2mutlubebeannesi diyetisyenler kilo almak isteyenlerede yardım ediyo imlanınız varsa bi gidin bence
Zlm 2mutlubebeannesi işe yaradı mı peki benim arkadaşımı saat saat yemek programı vermişti çocuk zorla yiyordu
zuhalsebu 2mutlubebeannesi benden bi 7 8 çıkar verebilirim istersen😅 şaka bi yana doyduktan sonra üstüne ye en iyi kilo alma yöntemi🤦🏻♀️
betamom 2mutlubebeannesi çiğ kuruyemiş kilo aldırıyor ya da verdirmiyor emin değilim. ben sütümğn kalitesi artsın diye yemeye basladım ki kilo alan biri değilim net etkiliyor. Ama gece gündüz yedi 24 yedim çünkü karnım kazınıyor en pratik bu😅 Badem ceviz fındık üzüm hurma dut kurusu leblebi yediklerim bunlar
betamom 2mutlubebeannesi çiğ kuruyemiş kilo aldırıyor ya da verdirmiyor emin değilim. ben sütümğn kalitesi artsın diye yemeye basladım ki kilo alan biri değilim net etkiliyor. Ama gece gündüz yedi 24 yedim çünkü karnım kazınıyor en pratik bu😅 Badem ceviz fındık üzüm hurma dut kurusu leblebi yediklerim bunlar
minnakkofte 2mutlubebeannesi arkadaşım sıcak süt içiyordu kilo almak için bir de bebe bisküvisi yiyordu ama o pek sağlıklı değil zaten yine alamadı biraz bünyeyle de alakalı.ben bir 10 kilo verebilirim yani keşke 😁
Prenses_Liya 2mutlubebeannesi Canım Gece Uyumadan Ekmek Çokokrem sür ye yanına bir bardak meyve suyu yada ekmek arası helva uyumadan birkaç tane badem at ağzına ben öyle aldım aşırı zayıftım hala Kilo almak istiyorumda
Esraesra08 Prenses_Liya kız kilo alacam diye tahtalı köye gidecek gece yatmadan önce yemek yemek sağlıklı değil kalp krizini tetikler en iyisi diyetisyene gitmesi
acelysmom 2mutlubebeannesi 37 kilo normal bir kilo değil bence bir uzmana görünün. Kilo yapacak şeylere de gelirsek gece geç saatlerde ekmek arası birşeyler gömeceksin ya da cicibebe ye bol bolll.
3erkekannesi__ 2mutlubebeannesi bebe bisküvisi ve bol proteinli gıdalar tüket ve çiğ kuruyemiş bol bol Allah ne verdiyse ye geceleri de ye
endoplazmikretikulumiste 2mutlubebeannesi troidinize bir baktırın derim guatr filan . Ona göre sorun çözülür .