Selinserin BuseCan Doktorumuz önerdiği için ve Allah korusun hasta olduğu takdirde ağır geçirdikleri için yaptırdım ilk dozu ikinci dozda önümüzdeki ay.
Hakaninannesi BuseCan yaptırdık imkanımız olduğu sürece bütün aşıları yaptıracağız inşallah.Aşı bu bi hastalığın çaresi bulunmuş bunu imkan varken kullanmamak çocuğa karşı sorumluluğu yerine getirmemek benim gözümde. İmkan varsa ücretli aşılar mutlaka yaptırılmalı. Devletin aşıların zaten söylememe gerek yok
Acemiannecik BuseCan rotateq 3 doz rotarix iki doz. Ben kizima 2 doz rotarix yaptırdım ilk dozuna 285 odemistim bugun 2. Dozuna 310 odedim. Ilk gun ishalden baska yan etki yapmamisti bizde
Guligul BuseCan ilk dozunu yaptirdik ve butun asilari yaptiracagiz. 400 tl odedik. Ikinci dozu 4.ayda olacak kim bilir fiyat ne olur.. Allah ozel asi yaptiran herkesin yardimcisi olsun. Ve asi yaptiran herkese bebegim adina tesekkur ediyorum.
BuseCan Hakaninannesi yan etki yaptı mı peki ücreti olarak siz ne ödediniz her yer farklı fiyat veriyormuş .
BuseCan Guligul Derin34 deletedmom1212 NurrC Motherxxx Dorukum Mlk0669 Hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏻😘😘
BuseCan Guligul Derin34 deletedmom1212 NurrC Motherxxx Dorukum Mlk0669 Hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏻😘😘
Derin34 BuseCan dün yaptırdım, Bizimki ishal olmadı henüz, bir sıkıntı yok. aşı salgınların hastalıkların böylesine can aldığı bir dönemde bence nimet, keşke her hastalığın çaresi aşısı olsa.
deletedmom1212 Ayda ilk dozunu yaptırdık rotarix 5. Ayda da ikinci dozunu yaptıracağız Allahin izniyle Teyzem ilk oğlunda yaptırmayı unuttuğu için kuzenim 3 gün kanlı ishalden hastanede yattı birden zayıfladı onu her hatırladığımda yaptıracam dedim hemde doktorumuzun verdiği bilgiler ışığında yaptırdık
NurrC BuseCan hiçbir yan etkisi olmadı 2 aylıkken yaptık şimdi önümüzdeki ay ikinci doz. Bence kesinlikle yapılmalı. Çok yakınımda ısrarla söylemişti onun kızı sürekli kustuğu için yapmamıştı ama bin pişman oldu. Rota oldu ve bütün aileye bulaştırdı hepsi 2 hafta evde alttan üsten gitti 🙄 aşı olmuş olsa hafif atlatırdı imkanın varsa tereddüt bile etme
Motherxxx Günümüzde özellikle çok önemli kesinlikle yaptırın.çok kolay bulaşan bir hastalkmış. Hiçbi yan etki yaşamadık.doktorumda yan etkisi zararı yok demişti
Dorukum Bende haftaya yaptıracam ilk dozu bi yan etki yapmamasına sevindim inşallah bizde de öyle olur bakalım
Mlk0669 BuseCan bizde doktorumz önerdi ilk doz 8 hafta dan önce vurulmalı 2 .dozda 14 haftalığına kadar vurulmalı ilk dozu 180e aldık 2. Dozda haftaya alıcaz 310 muş galiba fiyatı yan etki olmadı ağız yoluyla veriliyor enjektörlü zaten 1 saat kusmaması gerek ateşli hastalıklara ve zehirli ishal bağırsak sorunları için yapılıyor kesinlikle imkan varsa yaptırın ❤