fdn25 Kızlar e bebek, civil, marketlerde yok sorduğum eczanelerde yok optipro olanı var kullananlar nerelerden alıyorsunuz delircem ya e bebek uygulamasında var sadece
goktugbgln fdn25 e bebekten alıyoruz ama son aldığımızı baya bi e bebek şubesi gezerek bulduk. Çoğunda yoktu
fdn25 karpuz_ burdaki e bebekte bulamadık çocuğa optipro olanını vermek zorunda kaldım getire bi bakayım hiç aklıma gelmedi
fdn25 karpuz_ yapacak bişey yok bebeğime tek iyi gelen mama yeni başlamıştık zor bulunduğunu bilsem stoklardım
fdn25 goktugbgln uygulamasından sipariş verdim üç kutu neden yok ya marketlerde falan biraz pahalı satılmıyor mu aceba
karpuz_ fdn25 şuan aslında daha kolay bulunuyor ben ilk doğum yaptığım zaman asla bir yerde bulamıyorduk e bebekte bile yoktu sonradan e bebeğe falan da getirmeye başladılar eczaneler siparişle getiriyordu
myangelson merry776_ ebebek uygulamasında yok mu? Ben genelde oradan sipariş verirdim de 800gram stoklara gelmeyince optipro denemek istedik şuan iyi memnunum 6 aylık olacak neredeyse oğlum