polisanme Kızlar merhaba herkese bebeğim 4 aylık olmak üzere hem emziriyorum hem da mama veriyorum.Gündüz uyanıkken memede çok az duruyor 5 dakika emiyor bayağı yutkuna yutkuna sonra ağlayıp geri çekiyor kendini çok kıvranıyor gazını çıkartıp sakinleştiriyorum tekrar deniyorum ama emmek istemiyor.Ama gece veya gündüz uykuluyken emmek istediğinde gayet güzel doyana kadar emiyor.Bu durumu yaşayan var mı.Tecrübeli annelerim cevaplarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
senayaltun polisanme Benimki 2.5 aylık tam olarak aynı durumdayım sadece emziriyorum ama emmek istemiyo sadece uyurken diğer türlü memede aglıyo istemiyo siz o dönem yaşadınız mı bunu
byrmm polisanme tam o aylar maalesef benim bebeğimde böyle oldu. Bende uyku halini bekledim emzirmek için inatlaşıp zorlamadım. Bir ay sonra filan yavaş yavaş geçiyo. Çünkü anne karnı hissi bitti bu aylarda o yüzden galiba canım.
mamaisqueen polisanme kilo alımı iyiyse bence sıkıntı yapmayın bebeğim doğduğundan beri 5-10 dakikadan fazla emmiyor ama her şeyi iyi çok şükür. Sizin bebeğiniz gibi bazen bir kaç dakika emiyor sonra bırakıp ağlamaya başlıyor gazdan, gazını çıkarıyorum ama sizinki gibi bir daha almıyor memeyi. Bende zorlamıyorum acıkmasını bekliyorum
polisanme senayaltun 3.5 aydan sonra başladı bu durum mama vermiyordum şimdi emmek istemiyor mecbur mama veriyorum kilo alımı az diye doktor mamaya başlattı
yunussemre senayaltun bizde 2.5 aylık aynı şeyleri yaşıyoruz kaç dakika emiyo Şuan uyuyo mu bebek aç olunca uyumaz derler ya
acemianne___ polisanme bırakmaz inşallah , ama bizimde o ay çok zorluydu , mama veriyordum hiç içmezdi zar zor az az verirdik , uyumazdı sabaha kadar sallanmak isterdi vs , sonradan geçiyor ama dediğim gibi biraz zorlayıcı bir ay
polisanme acemianne___ evet işin garip tarafı 5 dk emiyor doymuş olamaz mama yapıyorum en fazla 60 ml içiyor 2 saat aç kalsa bile aynı asla 60 tan fazla içmedi
acemianne___ polisanme istediği kadar içsin üzmeyin kendinizi , oğlum suan 20 aylık , suan olsa bende o zaman bu kadar kendime dert etmezdim , geçiyor bir şekilde
birprensinannesi123300 Biz de 3 ay 24 gunluguz. Benimde oglum da memeyi tutmak istemiyor bazen en fazla 4 5 dakika tutuyor. Biberonuda tutmuyor ve asiri derecede zorlanıyorum bende😰😢
polisanme byrmm yaaa inşallah öyledir ve geçicidir çok üzülüyorum başlarda emiyordu güzel güzel hatta uyuyordu memede doyunca
senayaltun yunussemre 4 saati buluyo ben zorla yedirmeye çalışıyorum bu defa daha çok aglıyo mama vericem en sonunda