seyma0661 hilall1234 bence bi kamera alın ben geçen tp -link c210 aldım 860tlydi hem aklınız da kalmaz. Ama bana bi tık erken geldi yani 1.yaşından sonra düşünüyorum ben 🥹
ars9824 hilall1234 7,5 aylık falan ayırmıştım galiba 9,5 aylık şuan yan odam da benim uykum aşırı hafif olduğu için yatağında döndüğünü bile duyuyorum odalarımızın kapası açık kalıyor zaten
maygirl hilall1234 24 aylık iken ayırdım. Kamera kullanın..Kusma vs yoksa guvenli hssediyorsanız kamera ile tabiki olur.
hilall1234 seyma0661 kamera aldım önceden kullanmıyorum pek artık kullanırım, bilemedim biraz ama erken eşim ayırmak istiyor 😄
momeymen ars9824 çok hevesleniyorum ya 14 aylık şu an dibimde yatıyor. O değil ben hazır değilim. Emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz benimkş sürekli meme meme
sevbuk ars9824 gece uyanmalarında ne yapıyorsunuz benim 7 aylık birkaç gün önce deneyeyim dedim ilk uyanışından sonra tek uyutamadım
seyma0661 hilall1234 benimde yanımdaydı beşiği şimdi ayak ucu tarafımıza aldım orda bile kameraya bakıyorum daha rahat oluyor içim
simseklivekalpli hilall1234 kıpırdama duyan var mı yaa 😄 bişey olmaz çok ağlamadan gidince uykusu açılmaz
hilall1234 simseklivekalpli bazen kıpırdarken alıp emziriyorum uyanmadan devam ediyor gibi oluyor işte 😄
ars9824 hilall1234 uyku kalitesi arttı keşke daha önce ayırsaydım demiştim ama çok küçüktü böyleyken bile ben kendim zor alıştım
Pamukhanim_ hilall1234 7 buçuk aylıkken ayırdım dönse duyuyorum yan odada değil bir oda var arada ama kamera açık sabaha kadar
babyboy_35 hilall1234 ilk gün gözüme uyku girmedi hiç uyumadım ama o ilk defa rahat uyudu sonra bende alıştım 🥰
pozimom hilall1234 3 aylıktan beri kendi odasında besiginde uyur ben sesini duydum 15 aylik şu an ve hala duyarım .. kamera, telsiz vs.. yok