Birdunyabircennetannesiii Oğlumun bacağında kırmızı bir şişlik var Ve yakından baktığımda aşırı derecede ufacık bir siyahlık var Bu şekilde Sinek ısırığı mı kene mi anlayamadım o siyahlık kafamı karıştırdı Aşırı ufak ama baya küçük fotoğrafta siyahlık belli olmuyor
beybitolat Birdunyabircennetannesiii bu ara vakalar çok artmış. İçinizin rahat etmesi için acile gidin bence. Allah korusun daha çok küçükler🙏
Birdunyabircennetannesiii beybitolat Acilden şimdi geldik ve yeni farkettim bu kızarıklığı Ateşi vardı çok fazla ve boğaz enfeksiyonu diyip yolladılar Şimdi farkettim bacağındakini ve ateşi de olunca acaba kene mi dedim
Birdunyabircennetannesiii esrarengiz1i Sürekli gidiyoruz parka yeşillik ve sonuçta Videoda net belli oluyor video nasıl yükleniyor bilen var mı?
Berraa_54 Birdunyabircennetannesiii bana kene gibi gelmedi sanki birazcık eti de soyulmuş kene sinek ısırığı gibi şişlik yapıyor
annekadin21 Birdunyabircennetannesiii bana kene gbi gelmedi. Çünkü gene olsa daha büyük olurdu. Genelde başı giriyor kalanı dışarıda falan oluyo. Yani belli olurdu baya
Pinrrr Birdunyabircennetannesiii cnm bu kene deilki kene bildiğin ufak bı bicek ve gözle görülür bişi bu sıyırmış biyerde hafif soyulmuş korkutma kendini
Birdunyabircennetannesiii Berraa_54 Şişlik çok yok fakat dokunduğumda elime tırtıklı gibi geliyor Ufak bir şişlik var etrafı kızarık
Berraa_54 Birdunyabircennetannesiii icerde siyah birşey var dedin onun kene olduğunu mu düşünüyorsunuz
Meri-Mel Birdunyabircennetannesiii Canım kene değil gibi ama için rahat eder en azından ateş oldu ise bir git istersen
Birdunyabircennetannesiii Meri-Mel Az önce acilden geldik ve şimdi bunu farkettim Doktor boğaz enfeksiyonu dedi burnu da akıyor Ama ateşi çok yüksekti dünden beri Şimdi de bunu görünce tedirgin oldum Çok ufak keneye benzetemedim ama acaba mı dedim
Berraa_54 Birdunyabircennetannesiii beni de kene ısırdı ama yabruydu baya da küçüktü içerde değildi tutmuştu kolumu bırakmıyordu iğne ile diken çıkarır gibi çıkardım sinek ısırığı gibi kırmızı şişlik vardı inşallah sizdeki kene değildir bana kene gibi gelmedi yine de bir acile götürün
Birdunyabircennetannesiii annekadin21 Bende bu şekilde düşündüm ama internetten baktım biraz araştırdım yavru keneyse çok belli olmuyormuş öyle yazıyor Gerçi internete de güvenmiyorum ama yavru keneler belli etmiyormuş çok
annekadin21 Birdunyabircennetannesiii oraya dokunca ağlıyor mu acı vardır illa kene olsa. Bide şişmesi gerekmez mi ? Böyle bulgular yok gbi