osenses28 Merhaba kızlar 🌸 bebeğim 6 aylık ve birlikte ilk tatilimiz olucak bu konuda sizce otel tatilimi Villa tatilimi tercih etmeliyiz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
endoplazmikretikulumiste osenses28 birde küçük su havuzları var ya şişirilen ondan alın su doldurun temiz su oynatın keyif alacak ve serinleyecektir
dayes osenses28 bence otel her şey hazır siz hiçbir şey yapmıyorsunuz. Kızım küçük olduğu için otel tercih ettik hep artık seneye Allah nasip ederse daha farklı şeyler planlıyoruz büyüdüğü için. Ama küçük bebekle kesinlikle en rahatı otel
balmelinam osenses28 merhaba🌸 ikisi konusunda bi onerim yok ama havuz konusunda dikkatli olun derim eger bebeginiz girecekse bizim doktorumuz havuza kesinlikle sokmamamizi soyledi ozellikle bu ara enfeksiyon salgını cok fazlaymis bilginiz olsun🤗
badesmommy bayas27 4 aylıkken ben de gittim harikaydıııııı emzir uyut altını al başka hiçbi derdin yok zaten ayaklanamamış mis gübiii
bayas27 badesmommy yaa ne bileyim biz evde de pek öyle değiliz ataklar mataklar hep bi mızmız tatilde nasıl olur korkuyom sakin bi bebek olsa neyse de 🥹 peki ne almak gerekir böyle özellikle şunu yap veya mutlaka yanına al diye önereceğiniz bişey var mı? Deniz tatili ise sahilde ne kadar tuttunuz denise soktunuz mu vs vs 🥹
gokcelifim badesmommy nasıl geçti acaba bizde gittiğimizde kızım 4 aylık olacak çok zor bi çocuk değil açıkçası ama tabii her bebek gibi düzeni bozulduğu zaman ister istemez zorluyor biraz bi de atak haftaları falan herkesin bahsettiği meşhur 4. Ay ayağına denk gelmekten de korkuyorum😂 eşim çok zor olur kafa dinliycez derken daha çok yoruluruz diyor ama psikolojik olarak tatile de çok ihtiyacım var. Nasıl geçti zor oldu mu tatil? Denize sokabildiniz mi? Güneşlikli simitlerden alıp akşamüstü bi 5-10 dk onunla beraber sokarım denize diye düşünüyorum zaten suyu da çok seviyor. Yanımıza başka neler almalıyız neye dikkat etmeliyiz
badesmommy osenses28 otel tatili yaptım canım villa tatil givi gelmiyor bana açıkcası kendin pişir vs.ama 6 ay ek gıda döneminde otelde zorlanabilirsiniz diye düşünüyorum
hidayetakkaya Ben 4 aylık bebeğimle herşey dahil bir otel tercih ettim en güzeli yemek ve temizlik derdin olmuyor bebeğinle ilgileniyorsun sadece
osenses28 dayes teşekkür ederim ☺️ bende otel kısmına bir tık daha yakınım ama yine de ilk tatilimiz olucak tereddüt ediyorum huzursuzlanır mı uykumuz genel olarak düzene girdi ama yinede zaman zaman kriz anlarımız hala mevcut 🫠 ayakta yada kucakta piş piş ile uyuyor o kısım düşündürüyor sadece
dayes osenses28 eğer huysuzluk yaparsa villa daha zor olur bence çünkü yemek vs olmuyor benim bildiğim. Otelde en kötü odanıza iner sakinleştirirsiniz ama ona bile gerek kalmaz koca otel geze geze sakinleştirirsiniz
osenses28 badesmommy bir hafta düşünmüyoruz zaten 3 gece 4 gün şeklinde şey yapsam peki çorba yapıp cam kavonpzda sıkıştırsam meyveler zaten otelden temin edebilirim yoğurdunu da yine cam kavanozla porsiyon şeklinde ayarlayıp alsam yanıma çok mu zor olur ki bilemedim 💆🏼♀️
kalbimegedekaldii 4 aylık bebeğimle her şey dahil otel tatili yaptık, her şey kusursuza yakındı, çok rahat ettik. Tavsiye ederim
kalbimegedekaldii osenses28 Meyve falan çok seçenekli oluyor onları değerlendirebilirsiniz, ağırlık ek gıda olmadığı için mama ya da anne sütüyle idare edebilirsiniz. Ek olarak havuz kullanmadık biz sadece denize soktuk. Havuz kalabalık olduğundan korktuk biraz
osenses28 balmelinam villa da havuz konusunda daha rahat olunabilir o zaman hijyen açısından biz dışında kimse girmeyeceği için 🤦🏼♀️