210921 zydshr herseyi 60ta yıkayın ve ütüleyin içiniz rahat etmezse çöp poşetleri var koyun bağlayın hava almasin
Anneoglu_65_06 Beri_34 bizde ailecek olmuştuk doktorun verdiği karışımı iki defa kullandık ama kızım çok kötü olmuştu bütün koca koca yaralar burda Bir yerde okumuştum kalmosan diye bir ilaç var o çok iyi neredeyse 1 yıldır bitmeyen uyuz bir ayda bitti
Beri_34 Anneoglu_65_06 onuda ilk acile götürdüğümde doktor verdi onu da kullandık bir hafta oluyor zaten devaöe deyim bu losyonlara o zaman ınsallah bize de etki eder bir an önce
EsilaMiracAyazEren_Moms Beri_34 biz de olmuştuk ailecek, 8 ay sürdü. Her şeyi denedik kükürt sabunu karışım falan en son bi doktor Wilkinson pomat yazdı onunla iyileştik.
Derya_M Beri_34 kükürt tozu aktardan aldık vazelinle krem haline getirip 3 gün boyunca kullandık 4 gün yıkandık ve halı perde yatak elbise aklınıza gelebilecek herşeyi yıkadım atlattık çok şükür
Beri_34 Derya_M siz kendiniz mi hazırladınız yani ? O zaman farklı bi karışdır o. Çnüüük bizimkini eczacı hazırladı ama içeriğini sorduğumda kükürtlü vazelin dediler
parla__ Beri_34 kullanmasekliniz nasıl. Hata belki ordadır yazabilir misiniz. Yazdiysaniz yorumlari okumadim
Beri_34 parla__ baş ve yüz hariç her yere sürüyorum gece yatmadan. Üç gece böyle yaptık 4. Gün duş aldık
Beri_34 parla__ ama krem bulaşıyor atlete flan çok kötü oluyor değiştiriyorum ya de dışarı çıkınca mecbur değiştiriyorum
parla__ Beri_34 eğer kullandığınız bir atlet giyerseniz onda varsa geri bulaşıyor uyuz Aynısını giyerseniz atlette ilaclanmis oluyor, en kotu degistirmek isterseniz belki hiç kullanılmamış giymek kabul edilebilir.