12betul Kayra_68_aksaray Göbekten iki delik ile giriliyor . Ama onda başarı oranı sıkıntılı biraz iyi bi doktora denk gelmek gerek . Ben buldum da gitmesi kaldı bi tek . En azından kafamız rahat olur ya .
Deletedmom_216 miran69_ doktorunuz zezaryen olmanizla ilgili bsi dedi mi acaba? Bizde olmasin diye ugrasmiyoruz ama istiyo da degiliz en azindan suan degil diyoruz. Oglum 14 aylik simdi hamile kalsam nasil olur nerak ediyorum illaki hamile kalmasam bile
miran69_ Deletedmom_216 benimde rahim incelmiş demişti doktorum hatta 3 sene çocuk yapma demişti şimdi sorduğumda hiç bir sıkıntı olmaz dedi korkma canim
YumukluSucurtaa Deletedmom_216 doktora sordum ne kadar korunmam gerekiyor diye 2 sene dedi kazayla hamile kalırsam ne olucak dedim dogurturuz dedi 😂 bı hastama 3 senede 3 kere sezaryen yaptım dedi
Deletedmom_216 miran69_ bu doktorlarda bi otle bi boyle en basta szi korkutmus sonradan bisi olmaz diyo hey Allahim ya
Mervee123 miran69_ Doğumda bana da aynı şeyi söyledi doktorum.Tekrar bebek düşünme falan gibi.1 seneyi geçti doğum yapalı.Belki ilerde düşünürsem sıkıntı olur mu diyorum bende
miran69_ ballokmas henüz gidemedim oğlum rahatsız göz tansiyonu çıktı ameliyat olma durumu var pazartesi günü uyutup bakacaklar sonra ameliyata gerek görürlerse ameliyat olacak dualarınızı eksik etmeyin bu arada
ballokmas cikolatahurma bende 4. Aya kadar geldik. Adetli olmak gerekiyor dedi. Ben de adetim bitti ertesi gün gitmiştim. Sonra ki ay gel dedi. Adet yerine bebek geldi😂😂
Deletedmom_216 YumukluSucurtaa 3 sene de 3 dogum mu hemde ayni kisi yuh. Kocasindan uzak kalmasi gerekeken konular var😂 ay ne bileyim ben bide bundan sonraki digumumu vajinal istiyorum her iki dogum seklini de deneyimlemek istiuorum ama bakalim nasip..
ballokmas miran69_ Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla ve kolaylıkla geçsin ameliyatınız Allah’ın izniyle. 🌸
arven2024 miran69_ Bizdede eşim korunuyor 8 yıldır bu yöntemle korunuyoruz ne spiral ne hap ne iğne hiç bişi kullanmadım . Yani boşalma anında eşiniz geri çekiliyor nasıl hamile kalınıyo ben bu işi çözemedim
Yusufagahinannesi arven2024 bu bi korunma yöntemi değil zevk suyunda bile sperm var. Hangi çağda yaşıyoruz hala geri çekilme ile korunuyorum diyorsunuz.