Bebeğim 4 ay 16 günlük. İki ay önce kanda alerji değeri yüksek çıkmıştı gastroenteroloji görmüştü. Alerji maması verdi ikisi yaramadı en son evolvia Rp1 iyi geldi. Burada yazmıştım 13 Haziran’da çocuk doktorumuz antibiyotik verdi öksürüğü için. Üç gün kullandık. Üçüncü gün alerji belirtileri tekrar başladı toparlamışken. Mukuslu gürültülü kaka, karın gurultusu, gaz vs çocuk yine uyuyamıyor karın ağrısından. Bugün alerji doktoru gördü ilk kez. Testler anlamsız zaten anne sütü almıyorsa bir şey deneyemeyiz dedi kan da almadı . Sadece Aptamil progamin mı neyse onu kullanın biraz da dedi gönderdi. Çocuk doktorumuz da ek gıdaya geçelim kabakla başlasın geç kalmasın dedi sebzeleri deneyelim tadım olarak dedi. Ben alerji doktoruna antibiyotik sonrası belirtiler tekrarlıyor su an diyorum adam bana evolvia pirinç proteini pirinç alerjisi olmaz milyarda birdir diyor bunu anlatıyor. Ben de biliyorum pirinç alerjisi olmadığını. Süt alerjisi var belli ki ve antibiyotik bağırsaklarını tekrar bozdu üç haftadır geçmiyor gazı geçmeyen pişiği vs düzeltemiyorum çocuğu probiyotik de kullanıyorum. Ne yapayım şimdi söyleyin aklınıza ihtiyacım var boş yere doktora gittim aptamile mi geçeyim bir de ona alışma süreci olacak bağırsakların. Adam ne beni anladı ne kendi adam akıllı çözüm verdi.