SiprayiL Kızlar bahçeli evlerde hangi renk hoşunuza gidiyor? İki katlı ev yaptırdık dış cephe rengine karar veremiyorum, aslında beyaz hoşuma gidiyor ama bembeyaz çok mu çiğ durur?(Pimapen, kapı, korkuluklar vs siyah)Önerileriniz var mı?🌸🫶🏻
aa_360 SiprayiL ay sahil kesimiyse eviniz bembeyaz ev pencere kenarlari renkli olabilir sarı veya mavi . birde renkli dis kapi bayılıyorum cıvil civil duruyor bence
[silindi] SiprayiL soft renkler yada pastel olabilir, bizim evimizin rengi pastel mavi pencere kenarları beyaz mesela çok hoş duruyor pastel renklere özellikle bir bak, yeşilin tonları siyahla çok güzel durur
[silindi] SiprayiL Ayy o tam bej, taş, gri bu tonlara ne deniyor bilmiyorum bu renkler aşırı kaliteli hoş durur
SiprayiL barbiee_ ölmedim yaşıyor da sayılmam diyormuşum ajdjdjsjdhs iyiyim kuşum evle uğraşıyoruz işte sen ne yapıyorsun 🩷
barbiee_ SiprayiL napıyım aşkım bende oğlana oda aldım kafam allak bullak koca odayı beğendim halıyla perdeye takıldım🤣
SiprayiL Dedektifgadget aslında pastel tonlar hoşuma gidiyor da Pimapen antrasit ya her renkle gitmez mi kiii