huma216_ Tuzsuz labne peyniri kullanan varmi bebeğimin böbrekleri için tuzsuz vermem gerekiyor bildiğiniz yer varmi
huma216_ babymamma yemiyor canım evde yaptgimi lor yaptım ama yemedi labne peynirden ufacık verdim yiyor onu
huma216_ organikirmik labne verin diyorlar verilmemesi lazım yanlış bilgiyi doğru olarak i söylediler bana
huma216_ maygirl ben mi yanlış yapıyorum acaba tarafını verebilirmisiniz netten bakıyorum hepsi ayrı çeşit yapiyor
maygirl huma216_ Ben size ek gıda kitabından tarif atacağım.kendimde ek gıda zamanı 6 ay yaptım o sekilde.Yanı şekilde yapın.Kitabı bulayım atacağöm hemen.
organikirmik huma216_ benim doktorum önermedi labne. Sadece beyaz peynir dedi, suda bekletip tuzunu alıp beyaz peynir veriyorum
huma216_ organikirmik ya bebeğim 6 aylik daha yutmadan katlarda zorlanıyor pureleri şeklinde veriyorum beyaz peyniri peki kıvam haline getirebilirmiyim
mss_12 organikirmik bende beyaz peynir veriyorum labne bana hiç güven vermiyor.suda bekletmeyi unutsam bile bir buz küpü kadar peynirin zararı olacağını düşünmüyorum.
huma216_ poyrazmom2604 pazara evet gidiyorum sorayım ama peynir sürmeli olacak normal peynir değil ınsallah bulurum
Fincan D vitaminli kiri labne alıyorum. Her yerde bulamıyorum ama her kiri de o bahsettiğim değil içerik incelenerek alınmalı.
huma216_ babymamma labneyi yaptiniz mi evde İnternete farklı veriyorlar tarifi siz verebilirmisiniz biliyorsaniz
meraklianne74 babymamma bu tarifi yaparken peyniri suda bekletip suyunu atmasını sağlıyor muyuz? Yoksa direkt öyle maya olarak mı kullanıyoruz?
huma216_ organikirmik hayır süzme peyniri kastetmiyorum canım bu suda kaynatıp dilim peynirler oluyor onu söyledim od olurda evde kendim yaparim