Poyrazmom0 Yarın akşama 3 aile çaya gelecekler ve çayının yanında birşeyler yapmak istiyorum Fikirlerinizi alabilir miyim az ve öz olsun fazla bişi yapmak istemiyorum bebikle zor oluyor malum 🥹
cLearQueen Poyrazmom0 valla tepsi boregi yogurtlu sehriye salatası bide borcamda islak kek yap bitti gitti
myangelson Poyrazmom0 kısır veya mercimek köftesi Islak kek veya ağlayan pasta Gül böreği veya sigara böreği 😅😅
twobabymom_ Ben kurtarıcı oluyor A101 den patatesli börek alıyorum 🤣 En kolay da makarna salatası oluyor Yanina da ıslak kek hadi özenmiş olayım derken ağlayan kek
Poyrazmom0 twobabymom_ yemekten sonra gelecekler çok da yer kalmaz benim yaptıklarima 😂 ama bir tatlı yaparız artık
mobesebesir Poyrazmom0 patatesli çıtır börek tatli( basit istiyorsanız tiramisu olabilir gelin pastası vs) mercimek köftesi yeterli bence
gurbetcimami Poyrazmom0 o zamn bukadar şeye hiç gerek yok canım bi kurabiye bi de kek yeter bence bi tatlı bi tuzlu tamam az olur dersen bi de şerbetli bişey yapabilirsin şeker pare tarzı ama bence gerek yok evde kuru yemiş faln da varsa
gurbetcimami Poyrazmom0 o zamn bukadar şeye hiç gerek yok canım bi kurabiye bi de kek yeter bence bi tatlı bi tuzlu tamam az olur dersen bi de şerbetli bişey yapabilirsin şeker pare tarzı ama bence gerek yok evde kuru yemiş faln da varsa