mslhfs İstanbul’da yaşıyorum eve gene kadar huylandım ilaçlama mı yapılması gerekiyor sizde fark ettiniz mi hiç böyle görmemiştim
_YanakReisinAnnesii mslhfs Bursa da farklı değil maalesef. Sürekli kafam kadar hamam böcekleri görüyorum dışarıda ve daha hiç görmediğim bir sürü böcek. Kanatlı olanlar eve de giriyor bazen hafta da 1 falan ilaçlıyorlar tabiki yetmiyor.
mslhfs anneann sinek ilaçlama için araba geziyo ama hamam böceğine fayda etmez herhalde başka görmedim talep edebiliyormuşuz gelirler mi ilaçlamaya
mslhfs _YanakReisinAnnesii hiç böyle görmemiştim dolu evet bahçe katında oturuyorum çok huylandım ya dikkat ediyorum ama çok fazlaydı mahallelerde
456PlayerEsra mslhfs fıs fıs araba geziyor aslında ama karınca bile ölmez o ilaçlamayla . Artık herkes kendi önlemini kendi cebinden çıkan parayla alıyor . Annemler evi 1500 tlye ilaçltmış .
mslhfs cansa inşallah komple kurtulmuşlardır şırınga ilaçlar var çok etkiliymiş önlem olarak alınabilir
mslhfs Valide-Ayse-Hafsa-Sultan sokaksk böyleyken nereye kadar gelmez bilmiyorum illa çıkar nerden geldiğini bulmak lazım giderleri açık yerleri kapatmak vs yoksa kısa sürede yine çıkar
nilikonunannesii mslhfs evi ilaçladık biz gecen senede de sineklik taktırmıştık ama bu sene acayip tuhaf tuhaf böcekler var ve hiç hoş değiller.