ada00 21 aylık oğlum kapıya alnını çarptı bayağı şişti, vicks sürdük gözlemledik bı sorun olmadı azonce uyuttum, şişlik üzerinde hafif kan topladı küçük çizik çok az iz kalır mı acaba
zhrablog Vicks neden sürdüğünüzü anlayamadım. Lütfen bu tarz yaralanmalar için kullanmayın ayrıca çocuklar için de çok keskin ve yan etkisi olan birşey. Derin bir kesik olmadığı sürece iz kalacağını düşünmüyorum.
ada00 betul97_ 21 aylık çocuğa buz koyabilirsen gel sen koy canım babam da emekli sağlıkçı o dedi hatta iz kalmaz dedi ama buraya sorma gereği duydum oldu mu
biimiyomyardimet ada00 bu tip kazalar için yatıştırıcı stickler var onlardan edinin bir tane. Vicks yakmıştır onu ya naneli şey ne alaka
ada00 biimiyomyardimet vick sürüp surmemeyi sormadım iz kalır mı diye sordum soruma cvb vereceksiniz verin ayrıca babam emekli sağlıkçı o önerdi
Damla_eflin ada00 Şaka mısınız hanımefendi hiç viks sürülür mü? Kim önerdi size. Buz falan tutsaydiniz. Ben o şekilde buz tutuyorum iz dahi kalmıyor. İzin vermiyor ama mecbur.
ada00 Damla_eflin babam sağlıkci bin kere mı söyleyeyim bunu ayrıca sanane ben iz kalır mı dedim vick sürüp surmeyecgmi sormadım
Damla_eflin ada00 Babanız İyiki emekli olmuş.🙂 Bizim cevabimizdanda sanane o zaman🙂 Millete satasmayi bırakın bence.
ada00 biimiyomyardimet yaş dan oldu çok bilgilisiniz galiba siz başkasını küçümsemeyin bence Kendi torununa yalnis bişi yapacak kadar bunamadi
vecihi ada00 viks sürülmez… çocuk doktorunuza sorunuz lütfen. Hirudoid jel bulundurun evde. Buzdolabında saklayın.
ada00 vecihi arkadasim babam önerdi sağlıkçı surdum size vick sürüp surlmedigini soran oldu mu hayır iz kalır mı diye sordum ben soruma cvb vermeyeceksiniz gereksiz yorumu kendinize saklayın