iremsena_98 Motivasyonum aşırı düşüyor gözüm asla doymuyor dünyaları yemek istiyorum ama yemiyorum ona rağmen vermediğimi görünce çok sinirleniyorum neden böyle oldu metabolizmam mı yavaşlıyor nedir anlamadım
cikolatahurma iremsena_98 yaş ilerledikçe öyle olur aynı durum bende de var dünyaları yesem almam ama doğumda aldıklarım gitmiyor
milletsanakanalizemiolacak iremsena_98 Başlığı görerek geldim bende çok obur bir insanım kilo alamıyorum kilo almak için neler yaptınız şuan veremiyorum diyorsunuz ben 29 yaşındayım yada belli bir yaştan sonra mı almaya başlayacağım
_YanakReisinAnnesii iremsena_98 2 ekmek yiyipte gram kilo almadığım günleri çok özledim 🥲şimdi dolabın önünden geçsem kilo alıyorum da 🫠😂
binnur37 iremsena_98 Al bendende okadar önceden 2 paket cips yiyen ben şimdi yemiyorum dikkat ediyorum ona rağmen kilo veremiyorum
iremsena_98 cikolatahurma çok can sıkıcı birşey aç kalmak psikolojimi bozuyor resmen ya bir yerden sonra tak ediyor yemek görünce saldırıyorum bu seferde pişman oluyorum
milletsanakanalizemiolacak iremsena_98 Evet canım fazlasıyla 29 yaşındayım 2 çocuğum var 47 kiloyum ilk çocugumdan 5 kilo geldi 2. Cocuğumdan 2 kilo sadece hamileliklerimde kilo alabildim
iremsena_98 milletsanakanalizemiolacak genetiktir büyük ihtimalle benim teyzemlerde aynı çok ciddi durumsa dr a git mama tarzı birşeyler veriyorlar onlar aldırıyor