papulikkk Bade38 evet kesinlikle bu tanım, kuru ve kaşıntılı. Nokta nokta uçları çok hafif sulu duran kabarcıklar. Teşekkür ediyorum canım🌸
papulikkk alinmom Evet banada domates, kayısı, tuz bunlardan biri gibi geliyor canım. Peki şurup sonrası geçti mi? Alerji testine gerek kaldı mı? Banada büyük ihtimal şurup yada damla yazacak gibi geliyor. Teşekkürler kuzum 🌸
alinmom papulikkk alerji şurubunu kullanmaya başladığımız gibi kaşıntı vs ortadan kalktı, devam ediyoruz doktorumuz şikayetler devam ederse test yaparız demişti ☺
momfanti papulikkk atopik egzama bu bence. Yedigi biseyden olması muhtemel. Ama deterjan degisikliginden falan da olabiliyor
papulikkk momfanti Aaa deterjan değişikliği oldu kuzu oldu aslında ondandır böyle ama ağız kenarı olunca hiç öyle düşünmedim açıkçası. Senin bebişte de alerji problemi vardı değil mi noldu sonuö toparladı mıı
momfanti papulikkk evet canim yogurt yumurta alerjisi cikti. Fark etmiyor illa agzina degmesi gerekmez alerji olmasi icin
siladgnchdr papulikkk benim kızın da sadece yüzün de agız kenarında oluyor yemek değince oluyor ve domates yiyince doktor bana mustelanın kremini yazmıştı onu kullanıyorum öyle olunca geçmiş olsun🤍🥹
papulikkk siladgnchdr Aynen benimkide öyle canım yemek yiyince oluyor, domateste kafamda şuan, mustelayı sürünce geçti mi yoksa her yemekte vs sıkıntı yaşıyor musun 🥹🤍
papulikkk SiprayiL Ondan hiç şüphelenmedim ya başka semptom yok ve sadece beslendiği zamanlar fena oluyor gecede bu şekilde kurumuş 🥲
Kitsu Yoğurt verdiğimde böyle oldu acile gittik doktor dedi ki yoğurdu yaptığınız süt bile değişip alerji yapmış olabilir. Endişelenmeyin devam edin dedi zaditen verdi bir kaç güne geçti. Geçen gün ilk kez başka bir şey yedirdim yine böyle oldu geçti
papulikkk Kitsu ayy Kitsum zaditen kullandık bir ara geçmeyen akıntı öksürük için çok çok iyi gelmişti. Umarım bizde de şıp kesen bir şey verir. Bakalımmm 🌸
Eymencvk papulikkk eğzama bence kızımda da oldu krem verdiler ama deniz suyu geçirdi hiç kalmadı 1-2 tane seyrek cıkıyor asitli yemekler meyveler değince azıyor böyle ama şuan çok olmuyor ıslak mendil sürmüyorum sadece ılık su ike temizliyoruz
papulikkk Eymencvk Deniz suyunu ilk defa duydum. Evet evet aynen böyle bizimki de yemek esnasında oluyor şuan çok ateşlenmiş durumda kayısı azdırdı diye düşünüyorum umarım bizde kurtuluruz
elifmelif papulikkk kıyamam bal yanaklı ❤️❤️❤️❤️ yeğenimde de olmuştu bu şekilde ama çok daha küçük aylarında, doktor bir krem verdi 4 5 gün içinde tamamen geçmişti. Bu bahsettiğim 16 yıl önceydi inşallah bebişiniz de bir an önce iyileşir 🫶🏼🫶🏼🫶🏼
papulikkk elifmelif Elifim teşekkür ediyoruzzz öpüyoruz ❤️ 16 yıl önce mii nasıl hatırladın 🥹🥹 Bakalım umarım kurtuluruz bizde
Medinem_ papulikkk gecmıs olsun benım oğlumda kucukken oldu boyle sonradan ablasının mayonez tattrdıgını ogrenmıstm acaba havalar sıcak ya yumurta falan yapmıs olabılırmı
papulikkk Medinem_ Yumurtadan hiç şüphe etmedim🤨 Olabilir dediğiniz gibi genelde domates, tuz, salça, peynir ve meyveler kafamı karıştırdı en çok. Kendi kendine geçti mi sizin acaba
siladgnchdr papulikkk domates alerjik olduğu için çok vermiyorum iki yasında nadiren kızarıyor yüzü cok sürerse salcalı seyler mustela anlık sadece