13haziranmucizesi Kızım 1 yaşına gireli 20 gün oldu ama bu 20 gündür bambaşka bir bebek oldu hiç durmuyor sürekli ağlıyor sürekli kucak istiyor istediği bir şey olmayınca/alamayınca kıyamet kopuyor geceleri en azından kesintisiz 5 6 saat uyuyordu şimdi her saat başı kalkıyor oyun oynamak istiyor ben yatalım annecim dediğimde çığlık kıyamet ağlıyor sinirlenince kafasına vuruyor artık anlayamıyorum inanılmaz yıprandım aynı sıkıntıları yaşayan var mı acaba merak ediyorum
buaklinerdenaldinnerden 13haziranmucizesi 1 yaş 26 günlük sabah 8de uyandı hala uyumadı daha fazla yorum yapmak istemiyorum 😂😂
basak_21 13haziranmucizesi Oğlum 1 yaş 23 günlük sizinki gibi bizimde aynı, aşırı yaramazlık başladı yerinde duramıyor, koltuğa çıkıyor iniyor her yerden atlamak istiyor. İştahlı çocuğum az yemeye de başladı. Gece kesintisiz uyurdu artk ağlayarak uyanıyor nerdeyse her gece. Aşırı kusma da eklendi. Diş de çıkarmıyormuş niye böyle anlamadım. Yarın doktora götüreceğim inşallah 1 yaş sendromudur başka bi sıkıntısı yoktur. Allah yardımcımız olsun😊
serendipity16 13haziranmucizesi aramıza hoşgeldin benim oğlum da 14 aylık olacak maalesef bir yaşına girdikten sonra bambaşka bir bebek oldu paçamdan asla ayrılmıyor odadan çıktığım an ağlıyor çok zor uyumaya başladı dışarıda falan bağırıyor kendini yere atıyor asla böyle bir çocuk değildi yani aksine çok sakindi ama maalesef bir yaş annelerinin çoğuuyla konuştum hepsi de böyle diyor bir yaş atak dönemi bayağı zorluyor yani ne zaman geçer bilmiyorum da Allah yardımcımız olsun
012530 Benim oğlumda böyle 17 aylık oldu hala aynı devam ediyor ayrıca iştahsızlıkta var 1 yalına kadar çok güzel besledim herşeyi yiyordu 1 yaştan sonra yavaş yavaş herşeyi bıraktı şuan sadece zorla çorba ve pilav yiyor çok zorlanıyorum bende her anlamda 😔
13haziranmucizesi 012530 yemek seçmeyi söyleyemedim bile her şeyi yiyen çocuğum çorbası ana yemeği pilavı makarnası şimdi bir tabak bir şey yesin diye kıvranıyorum anlamıyorum 2 yaş sendromu falan erken mi başlıyor acaba 🤷🏼♀️
13haziranmucizesi buaklinerdenaldinnerden 1 yaş nasıl bir güncelleme korkuyorum artıkk biri lütfen geçecek desin🤦🏼♀️
fufissmom 13haziranmucizesi ahhh kardeşim sen birde 2 yaşı gör 2 yaş 21 günlük oğlum kapıya tırmanıyor 🤣🤣🤣 ağlama krizine giriyor yerlerde yuvarlanıyor istediği olmayınca annemin yanına geldim 73 yaşındaki annemi parmağında oynatıyor 2 kişi zor zaptediyoruz
defne49 Benim kızımda 15 aylık iştah sıfır günlük 2,3 tatlı kaşığı yedirebilirsem şükrediyorum , oyuncaklarıyla hiç oynamıyor sürekli kucak ve meme emmek istiyor bazen yeter diye bağırasım geliyor artık çok zor 😕
13haziranmucizesi defne49 ona koca bir oyun alanı aldık evim içinde ben nereye gidersem mutfak odalar her yere taşıyorum onu sırf benide görebilsin içinde oynasın diye ama yokk maalesef içine bıraktığım an çığlık kıyamet kopuyor gerçekten korkuyorum artık dışardan sesini duyan çocuğa bir şey yapıyorum falan sanıcak 🤷🏼♀️
13haziranmucizesi basak_21 Bizim dişte var bu problemlerimizin içinde birde uyku saatlerimiz düzenli değil gece 10.30 11 bazen 11.30 bile buluyor uyuması sabah geç kalkıyor gündüz tek uyku yapıyor sanırım başta bunları düzenlemem gerek aslında gün içinde o kadar hareketli ki ama yorulmuyor herhalde onun yerine ben yoruluyorum tam yürümüyorda elimden tutup tutup gidiyoruz gerçekten Allah yardımcımız olsun ☺️
13haziranmucizesi defne49 acaba dedim kitap mı okumaya çalışsam ama oda olmuyor elimden alıp alıp atıyor kitaplarıda yada yattığımız yerde yuvarlanıyor benimde hiç alakası olmuyor bende akışına bıraktım sürekli bir şey yapmaya çalıştıkça yoruluyorum çünkü canı istediği zaman istediğini yapıyoruz bizde patron o oldu şu an 💁🏼♀️
defne49 13haziranmucizesi aynı benim kızımı anlatıyorsunuz doğduğundan beri uyumadan önce kitap okuyorum ama yok çocuk sevmiyor hiç ilgisini çekmiyor hani dikkatini çekmek için sesimi değiştirip okuyorum uğraşıyorum ama dediğiniz gibi umrunda olmuyor
13haziranmucizesi serendipity16 dün avm’de bir mağazaya girdik alıcaklarımızı aldık eşim kasada sıra bekliyordu bizde onu bekliyoruz bu arada durmadığı için bizim kız eline mağazada satılan küçük peluş oyuncaklardan bir tane verdim oyalansın diye eşimin işi bitti çıkıcaz yok elinden alamıyoruz orda ki diğer müşteriler yardımvı olmaya çalıştı benim o onu yerine koyalım vb gibi ama yok kıyamet koptu mağazada ki herkes bize bakıyor ben onu zapt etmeye çalışıyorum çığlık kıyamet alıyor artık dışarı çıkmaya gerçekten korkuyorum 😔
serendipity16 13haziranmucizesi ya normalde bu davranışları iki yaşında falan yapsalar tamam derim iki yaş çocuğu için normal çünkü çok gördüm ama daha çok küçükler ya yani yeni nesil bebeklere bu özellikler erkenden mi yükleniyor nedir anlamadım bizimki de öyle elinden bir şey alınınca kıyameti koparıyor vallahi bir yaşında böyleyse iki yaşta düşünemiyorum ki ben de dışarı çıkmayı çok severdim oğlum da seviyor işte özellikle yeni yürümeye başladı ben dışarıda daha rahat ederdim eskiden ama böyle yaparsa gerçekten artık dışarı çıkmakta zülüm gibi gelir
13haziranmucizesi defne49 bazen kendime okuyormuşum gibii hissediyorum masalda olanlara şaşırıyorum falan kaptırıyorum hanımefendi hiçç yok 🤦🏼♀️
13haziranmucizesi serendipity16 bizim en fazla dışarı olayımız 30 dakika sonrasında işler sarpa sarıyor biraz herkese laf atma herkesin elindekini isteme alamayınca ağlama krizi bizim vazgeçirme avutma evreleri zorla araba bindiriş ve kapanış eve dönme
13haziranmucizesi fufissmom demeyinn böyle çokk korkuyorum bende sanıyordum kii yeni doğan dönemi zordu o neymiş kii Allahım valla ettiğim lafı geri alıyorum bilememişim affet 🤦🏼♀️
serendipity16 13haziranmucizesi yok oğlum öyle gördüğünü isteme moodunda değil şükür oda zor durum dışarıya nefes almaya çıkıyoruz zehir oluyor cidden