genc1anne buaklinerdenaldinnerden sanmam canım alerji diyip geçerler ürtikerse eğer güzel bi çocuk doktoruna gitsen iyi olur çünkü biz doktor doktor gezdikten sonra fark ettiler en sonunda umarım bir an önce geçer çok geçmiş olsun
buaklinerdenaldinnerden genc1anne hayır bi kaç yerinde daha çıktı ilk ayaklarının üstünde gördüm sonra geçti kaşının başlangıç yerinde gördüm oda geçti kolunda oda geçti bacağında gördüm
CuteBadesMama Umarım ciddi bir şey değildir, fotoğrafları görünce vitiligo olabilir mi diye düşündüm ama diğer yorumlarda kaybolduğunu yazmışsınız şükürler olsun o ihtimal yok 🙏🏻 mantar olabilir, alerji olabilir, doktora göstermelisiniz mutlaka 🙏🏻
CuteBadesMama buaklinerdenaldinnerden anladım, ciddi bir şey olmasın yeter ki. Nokta kadar değişiklik görsek hemen korkuyoruz. Onlara hiç bir şey olmasın 🙏🏻🌸
buaklinerdenaldinnerden CuteBadesMama inşallah olmaz ciddi gibi gelmedi bana ama tabi doktorlar daha iyi bilir
buaklinerdenaldinnerden Eylulzeynep8 5 gün olmuş aşı olalı alerji olsa sanırım çoktan çıkardı yediği bişeyden oldu sanırım
bittercikolata__ buaklinerdenaldinnerden çikolata tarzı şeyler yemiş miydi? Benimde küçükken abur cubur yediğim zaman böyle alerjik oluyordu
buaklinerdenaldinnerden bittercikolata__ evet veriyorum bazen ben yerken minik parça ondan olabilir dediğin gibi
bittercikolata__ buaklinerdenaldinnerden çünkü benimde aynısı oluyordu canım gene bı götür ama istersen geçmiş olsun