buaklinerdenaldinnerden Kızımın vücudunda çıkıyo böyle çizgi gibi beyaz etrafı kızarık dün sabahtan beri oluyo belli bi yerinde çıkıyo sonra bi zaman geçiyo gidiyo neden olur bu bilgisi olan var mı
canan6668 buaklinerdenaldinnerden 1ci foto sivrisinek ısırığına benzettim ama 2ciyi gorunce bilemedim geçmiş olsun tuhaf gözüküyor doktora danışın bi
buaklinerdenaldinnerden kendihalindeanne [silindi] Meri-Mel cLearQueen Ben sinek ısırığı sandım ama geçtiği için acaba alerji olabilir mi diye düşünüyorum teşekkür ederim
buaklinerdenaldinnerden canan6668 beni sinek ısırmadığı için ben bilemiyorum nasıl bişey olduğunu bi korktum sürekli farklı yerlerinde oluyo geçiyo bi kaç saate bu bacağındakini yeni çekmiştim şimdi sönmüş hemen
canan6668 buaklinerdenaldinnerden danış Canim Sen bi doktora önemli bisey değildir insaAllah yemediği bisey s yedimi alerjikde olabilir
kendihalindeanne buaklinerdenaldinnerden benim oğlum da 4.5 aylık bir haftadır bundan biraz daha küçük küçük sinek ısırığı gibi kabarıp geçiyor dediğiniz gibi sinek de yok evde yani her yer sineklik. Alerjisi çıkmıştı benimkinin iki haftadan daha uzun süre önce antibiyotik kullanmıştık zaten ondan sonra alerji belirtileri tekrar başladı belki bizimki alerji olabilir dedim ama sizinkini bilemiycem daha farklı duruyor büyük büyük
buaklinerdenaldinnerden kendihalindeanne dünden beri oluyor bizimde bakalım devam ederse bi doktora götüreyim