Zese tabi motivasyon çok önemli mesela ben geçen hafta iki gün yağlı yemek yedim bugün tartıldım neredeyse hiç kilo vermemişim kilodan ziyade neredeyse hiç yağdan kilo vermemişim ve incelmemişim ki spor yaptığım halde. Diyet+spor olursa ancak o şekilde mümkün olur ikisinden biri olmadı mı olmuyor yani bende öyle kimisi diyor diyet yapmadan sadece sporla zayıfladık diye ama o bende işe yaramıyor onu anladım. Ben önümüzdeki hafta bu haftanın telafisini yapacam. Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su içiyorum sonra sade tarçınlı kahve yapıp içiyorum. Daha sonra Leslie 15 dk yürüyüş+ chloe ting videosu yapıyorum daha sonra 2 3 yumurta 2 kaşık lor peynir yeşillik domates salatalık kırmızı biber tabi bunlar bazen değişiyor bazen kırmızı biber eklemiyorum. Sonra akşam yemeğine kadar bol su içiyorum bazen arada yeşil çay içiyorum bazen de içmiyorum. Bazen pulbiberli yoğurt yiyorum bazen yemiyorum. Akşam yemeğinde genelde salata içine dardanl ton veya tavuk göğsü haşlayıp ekliyorum bazen de yumurta ekliyorum. Akşam yedi sabah 10:30 arası sadece su içiyorum ve sabah kahve içiyorum o kadar