momas cLearQueen inan benimde zamanım yok ama öyle basit ki kapyaları fırına atıyorum 40 dk falan çıkarıp soğuk suya koyuyorum zaten kabukları kendi ayrılıyor sonra 3-4 diş sarımsak ve bol zeytinyağı döküm blenderdan geçiriyorum buz kalıplarına döküyorum bitti gitti🥰
twobabymom_ cLearQueen sağlıklı olan her şeye düşman kiz benimki domates zeytin peynir yumurta hayatta yemez ne kadar yesin diye uğraşırsam o kadar yemiyor
serife2 cLearQueen vallaha ben relaxim ya cok dusunursen zaten olmaz canim mantikli dusunmek gerek ben mesela oyle yapiyorum direk haslama gibi tadi oluyor yani hemde annelere kolaylik.
serife2 cLearQueen ben acikcasi bazi seylerde bana mantikli gelenle devam ediyorum canim.Cunku gercekten her kafadan ses cikiyor
cLearQueen usenmedimyaptimbirvelet yaaa kuzum her bebegin farkli biseye var iste alerji bilemiyoruz ki… pirince alerjisi olan bile var
Pirasalipuding cLearQueen menemenle başladık domatese 😅sonra domatesli yumurta derken normal domatese geçtik
CheriBlossom cLearQueen 7. Ayda kendim ende yaptığım domates sosundan verdim çorbasına yemeğine falan karıştırıp 8 ay 20 günlük şimdi yemekleri yaparken az salca ve domates soslu yapıyorum tuzsuzken ya da çok az tuz atıp pişirip kızım için ayırıyorum kalanada baharatını ekliyorum hem bize hem kızıma yemek çıkıyor zaten benim yediğimden yemezse olay çıkartıyor o yüzden onada aynı tabağın baharatsız tuzsuz yada az tuzlu halini hazırlıyorum😊
CheriBlossom cLearQueen dikkat edelim diye başladık buralara geldik dikkatlik bişey bırakmadı akrabalar geldi geçen bende çikolata soslu kek yapmıştım pasta gibi görünüyordu ondan vermedim poğaçalardan biraz verdim durmuyor diye senmisin vermeyen dedi tabağa elini daldırmasıyla elini ağzına sokması bir oldu dikkat edecek pek bişey kalmadı böyle yapa yapa zaten😂😂😂
sassolsobe2 cLearQueen bebeğimin süt süt ürünleri, yumurta, tavuk ,kuruyemiş , kırmızı meyveler ,susam aklınıza gelebilecek çok şeye alerjisi vardı zaten , domatesi de hemen anladık o yüzden.
CheriBlossom cLearQueen engel olamıyordum her şeye atıyor bende artık hiç ellemiyorum her seyin tadına bakıyor😂😂😂 yiyen çocuk iyidir bir tek püre yemeyi sevmiyor😂😂 herşeyi dilimleyip veriyorum eline kendi kendiye yiyor öyle🧿 yiyeceklerine dokunulmasından da hoşlanmıyor😂😂😂
twobabymom_ cLearQueen patates kızartması Tost Pizza Hamburger Spagetti Yayla çorbası Tavuk + et haslama veya sote Pilavın her türlüsü Bezelye Şehriye çorbası Yoğurt meyve Ispanak yiyordu ne güzel onu bıraktı bu aralar Nohut Fasulye bir de