Sonsuz18 Kızlar bir postta gördüm böyle bir şey çıkmış diye sağlık raporu nasıl oluyor acaba ileride hayatını etkiler mi Ben sadece okulda imza atıp ertelebiliyoruz diye biliyordum 2019 Ekim doğumlu kızım
Boncuk-anne Sonsuz18 üstta kalsın chatgpt yanlış bilgi veriyor olabilir banada kpss tarihlerini yanlış vermişti. Araştırmak lazım. Bende 69-70-71aylık dilekçe verebiliyor diye biliyorum ama öğretmen değilim sadece öğle araştırmıştım
Dmt-01 Sonsuz18 benim kızımda 2019 aralık doğumlu ben imza atıp göndermicem bu chat gpt dışında böyle diyen yok.İnstagramda bir çok öğretmen bi tablo paylaştı ondada 72 aydan küçük olanlar imzayla göndermeyebilir diyo.
Dondurmalikahve Sonsuz18 (66-69) ay isteğe bağlı ilkokul (69-71) ay dilekçe ile erteleme (72-78) ay ram raporu ile erteleme. 79 ay ve üstü erteleme olmadan ilkokul Chatgpt yanlış bilgi vermiş.
Sonsuz18 Dmt-01 teşekkürler bende öyle biliyordum inş öyledir geçen yıl direk anaokuluna kayıt yaptılar müdürle görüşmeden
Meri-Mel Sonsuz18 Hayır yanlış bilgi Ekim Kasım Aralık doğumlu çocuklar isteğe bağlı okula gonderilecekler 😌