Nurmrdvn Kızlar kaç çocuğunuz varr tek çocuk hiç çocuk diyolar doğru mu sizcee🤍🌸(Bende iki kızz yorucu ama güzell🫠
ipickot24 Nurmrdvn bende de iki kız var. Yorucu bazen tüketiyor. Ama güzel günler yakın. Bu günlerinize de binlerce kez şükür. Rabbim sagliktan ayırmasın. Huzurdan ayırmasın. Gerisi halloluyor
cicianne_ [silindi] siz zorlandınız mı çocukken yani kardeş istediniz mi?benim 1 oğlum var herkes baskı yapıyor ama düşünmüyorum ileride oğlum beni suçlar diye korkuyorum
bisenakillisinzaten Nurmrdvn bende de iki kız var üçüncü yolda sanki iki çocuk hiç cocukmus diyecegim günler yakın gibi 🤣 neyse iki çocukla delirecegime 3 çocukla deliririm hzzbgsg
binnur37 Nurmrdvn Tek çocuk hiç çocuk deniliyorsa ozaman biz neden olmayan çocuğumuzla deliriyoruz 😏 Boş boş konuşmasınlar çok isteyen istediği kadar doğursun milletin yatak odasına karışmasın kimse
metomom binnur37 benim bebeğim daha 4 aylık olacak şimdiden 2.muhabbetleei başladı bende sen doğur o zaman ben doğurmayacağım dedim
bisenakillisinzaten Nurmrdvn öyle tabi Allah sağlık versin hepsine. Bı şekilde bu bakılır bu günlerde bida gelmez 🤗
Unicorn67 Nurmrdvn ne saçma bişey tek çocuğum var ne oluyo benimki şimdi 🤣🤣 geri kafalilik bu başka bişey değil doğurmak önemli değil ona bakmak korumak okutmak bir gelecek verebilmek gerekli ben öyle düşünüyorum
Nurmrdvn Unicorn67 Evet haklısınız çok cocuk heleki bu zamanda geleceğini hayatını kurmak, Allah hepimize yardımcı olsun 🫶
Meri-Mel Nurmrdvn Tek çocuk var ben bitik 😂 Yine de varlığına hamd olsun, şikayet gibi algilanmasin ama çok çok hareketli yoran bir kızçe ❤️
canan6668 bisenakillisinzaten 🥴🥴🥴Benimde 3 yaşları büyük olmasına rağmen deliriyorum asko seninkiler daha kucukkkkkk iyi delirmeler 🤣🤣🤣
Betelgeuse_ ipickot24 6 yaş fark olmasının ne gibi kolaylıkları ve zorluklari var acaba? Yaş farkinin çok olmasi iyi mi kötü mü sizce?