Esmabetul betul97_ bi arkadaşımın misafiri gelmiş bugün Sponfuul soğuk soğuk güzel gidiyo😀 Şehriye salatası Ve peynirli börek yapmıştı fikir olsun ☺️
Hazom betul97_ Enaltına ya da ortasına Burçak tarzı bisküvi de ekleyebilirsiniz rondodan çekip oda çok yakışıyor ☺️ Vişneli de olur orman meyveli olur hepsi çok yakışıyor ne ile isterseniz o meyveyi koyabilirsiniz
Hazom betul97_ sadece oturduğunuz alanı temizleseydiniz keşke çocukla iki kat ben burdan yoruldum dinlerken 😂
Fkb30 betul97_ gelin pastası öneririm çok basit ve çok hafif efsane bir sütlü tatlı oluyor bir gün önceden yapılıp dolapta bekletirsin sabahta işini gücünü rahat yaparsın 😄 benim kurtarıcı tatlımdır👌
MoonCrystal betul97_ Ya bence çok ağır şeyler yenmez o yüzden Makarna salatası Közleme yoğurt Patates salatası Şehriye salatası Yani kısacası herhangi ikisi olabilir😂😂 Bide soğuk bir tatlı yeterli😄
betul97_ MoonCrystal Kız bunların hepsi salata😅😅 Bu arada hepsini çok severim hepsini de aynı anda yerim benim için sorun olmaz
MoonCrystal betul97_ dedim ya ikisini seç diye😂😂 yenmez başka çok çok kısır olabilir basit hem başkada yenmez 🤣
momofmychildren betul97_ spoonfull tatlısı öneririm ben dondurma kupalarına yapıyorum altta hazır kek üstüne pastacı kreması kullanıyorum ve üstüne çikolatayı kremayla eritip döküyorum çok lezzetli oluyor