Gokturkmom Emeklemeyi öğrendiğinden beri uyandığı saatten çok daha erken uyanıyor 😂Umarım geçici bi süreçtir 3günde yıprandım dönüp emeklemeye çalışıyor gece uykularında bide
perla_ Gokturkmom günaydın peki saat 4 buçukta uyananlar ve şimdi uyku için ağlayan bir bebe bırakıyorum buraya
Sekerpare_ Gokturkmom Üç çocuğum var biri 4 yaşında kızım 2 buçuk yaşında kızım 9 buçuk aylık üçü de 5 de kalkıyor tükendim artık
KendiEvimdeDeplasmandayim Gokturkmom günaydınn. Kaçta uyuyo peki ? Kızım 7de uyumak istiyo akşam 7den sonraya kalırsa ağlama krizine giriyo uzatamadım bi türlü akşam uyku saatini. Dışarda da uyumuyo yatağını istiyo hanımefendi 😂
ayazz512 perla_ ¾ arası ayaktayız 4 ayligiz artık canimiz öğlende mi yoksa akşam ⅚ ya kadar uyumak istemezse geziyoruz 🙃
Gokturkmom perla_ 6.aya girdiğimizden beri hep bi uykuya direnme var her uyku geçişi öncesi ağlamaya başladı..
Gokturkmom KendiEvimdeDeplasmandayim Erken uyuyor geçe çekmeyi denesem de başarılı olamıyorum az geçte yatsa gerçi yine aynı saatte kalkıyor 19.30 en geç 20.00 de uyumuş oluyor.
perla_ ayazz512 ayazz512 valla canım 7 de uykuya geçmek istiyor ve bu seferde uykuya direniyor bizimki sabah ya siz 😂😂
luna93 Gokturkmom benimki de ya… bazen 5,5 bazen 6 Bende uyuya kalıyorum, kalkamiyorum, cogu zaman duymuyorum, cok merak ediyorum aslinda gercekten ne zaman uyaniyor 😀
Gokturkmom luna93 Bunu bende hep düşünüyorum çünkü benden öncesi de var acaba yatakta ne kadar oyalanıyordur😂😂🫡😏