MutluPrensesAnnesi Kızımın Ateşi 38.5 3 gün önce 3 diş birden patlattı ondan mı acaba soğuk suyla yüzünü bacağını ayağını felan yıkadım calpol verdim şimdi uyutmaya çalışıyorum Ateslenince korkuyorum yaa
ulanhayat MutluPrensesAnnesi Aralikla atesini ölç eklem yerlerini sil diş ise 3 gun surer ateşi 3 gunden fazla sürerse enfeksiyon demisti doktorumuz 🫠
Noname987 MutluPrensesAnnesi 38 üstü diş ateşi değil derler ama bilmiyorum, benim oğlum da ateşli bugün sabahtan beri yarın götüreceğim
MutluPrensesAnnesi ulanhayat yaa daha bugün ateşlenme başladı emmek için kalktı bı baktım çocuk yanıyor eşime soyledim oda dünde vardı ateşi dedi ama ben farketmedim dün az önce emmeye kalktığında farkettim
ulanhayat MutluPrensesAnnesi Atesi 38 i gecmezse 3 gun devam etmesi normal takip et canim kusma ishal herhangi bir durumda hekime götürürsün ben alarm kurardim yarim saat de bir takip ededdum atesini 3 gun gece gunduz dis olursa 3 gunun sonu bitiyor bazen enfeksiyon olurdu o zmana doktira götürürdum
MutluPrensesAnnesi ulanhayat tamam canım teşekkür ederim yarım saat önce verdim calpolu şimdi bakayım mı ateşine düşmüş mu diye
MutluPrensesAnnesi Noname987 oğlunun neyi var sadece ateş var ama normalde olmazdı canım keyfi yerindeydi birden oldu
ulanhayat MutluPrensesAnnesi Rica ederim ne demek 🫠 cok geçmiş olsun normal seyler bunlar tabi biz anne olarak icgudusel etkileniyorz tedirgin oluyoruz yarim saat arayla olcebilirsin hmen dusmeyebilir sabitte kalabilir önemli olan 39 40 ı bulmasin endise etme buyuk ihtimal dis bu
Noname987 MutluPrensesAnnesi hafif ishali var sadece, başta diş mi dedim ben de ama diş ateşi bu kadar uzun sürmüyordu ikinci kez şurup verdim az önce
ulanhayat MutluPrensesAnnesi Ohhh bak ne guzel duser merak etme sabah kadar etki eder calpol zaten sende dinlen annesi ona lazimsin yarim satte bir bakarsin alarm ile 🩶🙏
MutluPrensesAnnesi ulanhayat evet kuzu yaaa diş ateşi zaten 3 tane birden patladı diğer dişlerinde böyle bişey yoktu sadece pişik oluyordu bu 3 tane birden patlayınca herhalde ondan oldu ateş
Noname987 MutluPrensesAnnesi var 22 aylık, ama köpek dişi kabarmış patlamak üzere belki de o yaptı bilmiyorum
ulanhayat MutluPrensesAnnesi Tabikide 3 tane dis kolaymi yetiskinde bule nasil zorluyor bizi cok normal