mrv34- uykusuzgiller ihlas aura kullanıyoruz efsane trendyodlan aldık gerisiyle ihlas ülgilendi 6 ayda bir filtre değişimi oluyo senede 1 bütün filtreler değişiyo süper efsane öneriyorum bizim mahalle komple bundan aldık😃 tadı çok güzel
mrv34- uykusuzgiller ihlas aura cebilion silver , özür dilerim mesajınızı çok geç gördüm 2 ay geçmiş 🥺
Demetbulut uykusuzgiller valla marka olarak söylemiyor .. çünkü hepsi aynı biz kendimiz waterprof diye bı marka var onu kullanıyoruz marka oldukça fiyatta yükseliyor
YumukluSucurtaa uykusuzgiller Trendyoldan hanedan aldık çok memnunum ama hepsinde filtre değiştirmeniz gerek
uykusuzgiller YumukluSucurtaa evet tabiki degistirelim ama 6 ay kısa bir zaman senede 2 senede degiştirmek lazım
YumukluSucurtaa uykusuzgiller suyun tadı değişitimi anlarsınız zaten o zaman değiştirseniz yeter ben 6 aydır kullanıyorum daha sıkıntı yok
Eylul301023 uykusuzgiller ihlas kullaniyoruz 1 buçuk sene mi 2 sene sonra filtre değişti oda 1 buçuk milyar falan tuttu memnunuz yani suyun tadı değişince anliyorsunuz