58goktugum Kızlar bebeğime buzluktaki anne sütümden ek olarak vermem lazım sanki doymuyor, ama biberonu ağzına değdirince çıldırıyor almıyor emmiyor. Ona şırıngayla verince içiyor. Nasıl alıştırdınız? Benim gibi bir durum yaşayan var mı?
Anstz 58goktugum evimde 9 çeşit bineron var canım pahalıdan ucuza hiç birini almıyor çareler bitti artık kaşık biberon denicem bide
Minik12_3 58goktugum ben kaç biberon değiştirdim ahhhh siz gelin bana sorun Chicco Aldım İlk başta onu da istemedi ama Yavaş Yavaş Bunu almaya başladı Çok Şükür Diyorum 2 ölçek mamadan Başka asla İçmiyor Eskiden bir damla icmiyordu onada şükür 🤷 tavsiye ederim anne memesinin Bir nevi aynısı Oyuzden red etmiyor Beebekler onca para harcadım onca biberon En son bunu aldım işte bunada 55 TL verdim 🙈 eşim inşallah alır bunu diyor Maggasim komple Biberonlara gitti Dedi 😂😂
Minik12_3 58goktugum ay bide şunu soyliyim Mama vericeksiniz Eğer İçine çok az pekmez koyun Ozamn alır hemen ben Ne yaotiysam almadı pekmez koydum öyle aldı Allah razı olsun Burdan bir bayan söylemişti bana
[silindi] 58goktugum avent pişmanliktir kocaman ucu hemen ayirt ediyor lansion amozon.comdan aldim hemen kavradu ucunada pekmez bandirdim yavas akis zaten memeyide birakmadi
58goktugum [silindi] canım ben avent sipariş verdim trendyol dan en iyisi diye. Ben de mamajoo vardı ilk zamanlarda bebeğim almıştı sonra kullanmadık şimdi almıyor. Ben de iptal ettim siparişi Allahtan kargoya verilmemiş lansinoh aldım eğer bebeğim tutar içerse dua edeceğim size haberiniz olsun
58goktugum Anstz canım geç değil tutan bebek tutuyor yani şöyle bebek aç olduğu halde emmesse ne olacak? Ben çok üzülüyorum dolapta anne sütlerim heba oldu 3 ay süresi geçince sütü atıyoruz. Sütüm bitince de mama vericem mecbur.
58goktugum [silindi] inşallah gelsin hemen deneyeceğim çok teşekkürler tutarsa çok ama çok dua edeceğim çünkü zor bir durum yaşayan bilir
[silindi] 58goktugum en iyi ben bilirim 6 ay tek meme emdi ve geceleri acti mama takviyesi yapivam diye almadigim biberon yoktu en son bunu aldim cammi aldin canjm kac ml? baktim verdim şarkı soyledim tuttu bebde suan mama arayisindayim
Anstz [silindi] bende lansinoh aldım gece uyku esnasında uyandığında almıştı çok sevinmiştim ama gündüz almıyor ne yapabilirim başka sence. İşe başlıycam 2 hafta sonra çok üzülüyorum
[silindi] Anstz benmkide gece almaz🙄gündüz ucuna pekmez sursen ?acken ver ben arafa telden muzik aciyorum çizgi film dalarken emiyor
58goktugum Anstz inşallah tutar biberonu ya çok zor neden almıyorlar anlamıyorum emzikte almıyor benim oğlan çoktan pes ettim