MiracAlpinveUmutunAnnesi Nazliezgi Günaydın 😍 Dun gece tamam dedim ya yetti canıma dedim sabah kalk Özlem korseni tak şöyle kendine güzel bir kahvaltı hazırla yeşil çayını ic dedim aç müziği sporunu yap dedim galiba beynim güzel bir kahvaltıyı çok farklı anlamış Allah affetsin bugünde teslim olduk 😂😂
canan6668 Nazliezgi cok guzel Canim Afiyet bal şeker olsun bende kizlari okula attım eve geldim oğlumu halledip ev işine giriscem sıcak ya şimdiden 🥵
Nazliezgi MiracAlpinveUmutunAnnesi 😁 Allah seni güldürsün kız sabah sabah Ben de kendimi şartladım rutinlerimi oluşturdum hep aynı düzende gidiyorum bir gün sen de başaracaksın inanıyorum👌🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi Nazliezgi Ben bi dönem 10 kilo verdim çok ta güzel verdim hani böyle makarna pilav da yedim Öğün küçülttüm bir nevi 😂 Ama şuan emziriyorum ben 5 aylik olacak bir oğlum var deli gibi acıkıyorum 😂
Nazliezgi MiracAlpinveUmutunAnnesi ben de emiri yorum 4aylık kızım benim de krizler oluyor ama önemli olan onları yönetebilmek bende acıkma olmuyor ama can sıkıntısından kük kaçamaklarım oluyor
Nazliezgi @Gokturkmom yine günler karıştı😁 45. Günüm bu gün yazım yanlışım da var bu sabah çok uykusuzdum zor uyandım ne ettiğimi bilmiyorum 😁😁
Nazliezgi canan6668 teşekürler cnm bnm evet yanıyor heryer çok sıcak hava bir de nem eklenince bunaltıyor iyice kolay gelsin şimdiden cnm
Nazliezgi biricigiminannesi26 teşekkürler cnm güncel kilomu bilmiyorum henüz en son 5kilo vermiştim 4kilo yağ yakmıştım ayın 9unda randevum o zaman öğreneceğim
biricigiminannesi26 Nazliezgi çok iyi canım ben de dikkat ediyorum ama veremiyorum hep aynı kilodayım sabahları ekmek falan yemiyorum nadiren yerim akşamda çok yemem ama olmuyor siz akşamları nasıl yiyorsunuz
Nazliezgi Kayra_68_aksaray dün uzun bi aradan sonra ilk kez Leslie yaptım paslanmışiım sabah uyunamadım😁😁
princessmom_ Nazliezgi Vallaha azmine hayranım maşallah 🧿 o kadar derdin sıkıntın içinde devam ediyorsun helal olsun kız sana 💃 🩷
starwomen Nazliezgi Senin taşaklarını hep işteyken görüyorum Allahım keşke evde olsam diyorum hafta sonu al evdesin hazırla bol yeşillikli tabak diyorum kızım oradan sesleniyor -anne börek yapar mısın?- ne yapayım ben 😂 Afiyet, bol eksiler olsun 🧿
Nazliezgi starwomen teşekkürler canım bnm başarabilirsin aslında ben de yapıyorum bazen börek falan evdekilere dokunmuyorum hiç
starwomen Nazliezgi Ben bu seneye kadar su içsem yarıyordu dikkat ediyordum ama şu anda da kilo almıyorum. Aslında memnunum bu halimden çevrenin saçma sapan yorumlarını da umursamıyorum. Sağlıklı beslenmek her açıdan insanın kendisini çok iyi hissettiriyor. O yüzden istiyorum aslında.
princessmom_ Nazliezgi evet yaa aldırıyor kimini zayıflatıyor kimini aldırıyor beni aldırır genelde 😆