kralicee1903 Kızlar 36. Gün bugün göbeği böyle çocuk doktoruna gittim imminoloji bölümüne gittik kan sonuçları temiz çıktı ama bugün de akmış gibi başına gelen var mı ya da başka hangi doktora gideceğim yardımcı olur musunuz
organikirmik kralicee1903 nemli mi kalıyor acaba terden vs, iyi kuruluyor musunuz? Düşmesi lazımdı şimdiye aslında
Dedektifgadget kralicee1903 çok kötü olmuş böyle olmaması lazımdı bir krem vardı adını unuttum onu sürün o kurutuyor düşüyor ve kuru tutun
kralicee1903 organikirmik zıbınla duruyor evde banyo da yaptırmak zorunda kaldım baya oldu çünkü göbek bandı kullandık hiç ıslanmadı zaten sonra yine de kuruladım ama düşmüyor
kralicee1903 Elif337798 maşallah ne güzel ama kuru tutuyoruz hiçbir şey sürmüyorum ama bugün akmış gibi sanki
MiracAlpinveUmutunAnnesi kralicee1903 Bence baska bir doktora daha götür. Ilkkez duydum 36. Günde göbek düşmeyen bebegi. Zor olur ikiniz içinde. Artık koku yapar sanki ama bilmiyorum yapmıyor mu?
kralicee1903 MiracAlpinveUmutunAnnesi koku veya akma yok enfeksiyon yok dediler kan değeri de normal çıkınca bir şey yapmadılar
mhtpdrmz kralicee1903 bu kadar uzun süre düşmeyen ilk defa duydum en uzun 10-15 güne düşmesi lazımdı. Bence siz başka bir doktora daha gösterin ne olur ne olmaz
cennetkusum16 kralicee1903 başka doktora götürün yakarak düşürüyorlar 36 gün çok fazla nemli felan mi kaldı ya da enfeksiyonmu var göbek deliğinde kapanmıyor baksinlar
kralicee1903 cennetkusum16 enfeksiyon yok dediler kanı da temiz çıktı ama bir şey yapmıyorlar şimdi hangi bölüme gideceğim artık bilmiyorum
mhtpdrmz kralicee1903 bölüm olarak bilemem de başka hastanede başka doktora gitme şansınız varsa gösterin bence. Bezi gönek bağının altından bağlıyorsunuz dimi nemli kalmaması lazım bide havalar sıcak isterseniz gün içinde göbek bağı açıkta kalacak şekilde durursa havayla daha çabuk kuruyabilir